S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Kαλη Χρονια σε ολους! Ενα παιδικο απωθημενο μου ειναι οτι ποτε δεν ειχα ενα Nintendo Gameboy, και τωρα στα early 25's μου, μου ηρθε να βρω ενα τετοιο.Ξερετε αν υπαρχει ελπιδα να βρεθει καπου ενα καινουριο?Ή ο,τι θυμαμαι χαιρομαι?
Plink Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Καινούργιο σχεδόν αδύνατο να βρεις...ίσως να πετύχεις πουθενά κανένα ξεχασμένο gameboy micro, αλλά καμία σχέση με το παλιό κλασσικό. Είχα δει πρόσφατα κάποια κομμάτια, used φυσικά, στο exl exchange στη στουρνάρη. Ρίξε μια ματιά εκεί, θα βρεις και used παιχνίδια..
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Καινούργιο σχεδόν αδύνατο να βρεις...ίσως να πετύχεις πουθενά κανένα ξεχασμένο gameboy micro, αλλά καμία σχέση με το παλιό κλασσικό. Είχα δει πρόσφατα κάποια κομμάτια, used φυσικά, στο exl exchange στη στουρνάρη. Ρίξε μια ματιά εκεί, θα βρεις και used παιχνίδια.. Μπορεις να μου πεις περιπου σε ποιο υψος ειναι?Ψαχνω το μαυροασπρο, ειναι πιο cult! Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 http://www.elx.gr/intro3.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.