Προς το περιεχόμενο

ΝΕΑ ΟΘΟΝΗ 20''

saradis1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, καλή χρονιά με υγεία.

Ρε παιδιά θέλω να αγοράσω μια φτηνή 20'' αλλά να μην είναι χάλια οθόνη και μου βγούν τα μάτια.Είδα από το e-shop μια LG 20'' LCD L204WS-SF WIDE SILVER (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168588)

τί λέτε??? Δεν ειμαι απαιτητικός χρήστης, απλά λίγο άσχετος με τις οθόνες.

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον ThReSh,δεν αξίζει να πάρεις αναλογική.Καλύτερα να πάρεις κάποια ψηφιακή,να έχεις και καλύτερη εικόνα.

Δημοσ.

Πάντως από προσωπική εμπειρία, έχοντας δοκιμάσει και με DVI και με D-Sub δεν έχω δει καμία απολύτως διαφορά και έτσι κράτησα το D-Sub για να έχω 75 Hz.

• Super Moderators
Δημοσ.

εμένα σε d-sub μου φαίνονται θαμπά...σε dvi-d η ευκρίνεια είναι βελτιωμένη...τουλάχιστον στο δικό μου monitor...

Δημοσ.

Έχω αυτό το monitor και αν και είναι η πρώτη μου tft και δεν την έχω καιρό,μπορώ να πω πως υπάρχει αισθητή διαφορά ανάμεσα σε d-sub και dvi-d(εννοείτε ότι έχω δοκιμάσει και τα 2).

Δημοσ.

Ίσως έχει να κάνει από οθόνη σε οθόνη και ανάλογα με τις αναλύσεις. Στην δικιά μου 19αρα Philips 190XFB (1280χ1024) πάντως δεν έχει διαφορά.

Δημοσ.

Αυτό δεν το ξερα...πάντως αν μπορέσει κάπως ο saradis1 να δει αν υπάρχει διαφορά(θα μου πεις πώς να το δει) καλύτερα να προτιμήσει dvi-d.

Τώρα που το σκέφτομαι,όπως και να χει να προτιμήσει dvi-d !! :P

Δημοσ.
Αυτό δεν το ξερα...πάντως αν μπορέσει κάπως ο saradis1 να δει αν υπάρχει διαφορά(θα μου πεις πώς να το δει) καλύτερα να προτιμήσει dvi-d.

Τώρα που το σκέφτομαι,όπως και να χει να προτιμήσει dvi-d !! :P

πολύ σωστά. Δίκιο έχετε. αν δεν έχει ψηφιακή....αχ αχ αχ, αυτό σημαίνει οτι άκυρη η οθόνη για τώρα. αυτές με dvi-d ειναι ακριβές ¨-(

Φίλε μου, όπως καταλαβαίνεις, μάλλον δεν μπορώ να σας πω αν έχει διαφορά. χεχεχε

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Φίλε,καλύτερα να πάρεις divi-d γιατί έτσι θα έχεις καλύτερη ποιότητα εικόνας(είναι πολύ σημαντικό,ακόμα και όταν surfάρω υπάρχει διαφορά) και στην χειρότερη δεν θα δεις διαφορά από d-sub(κάτι στο οποίο προσωπικά αμφιβάλλω).

Καταρχάς αν θες πες μας πόσα λεφτά μπορείς να διαθέσεις,ίσως μπορούμε να σου προτείνουμε τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...