kos210 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Αυτη την στιγμη εχω ιντερνετ απο την οτενετ και θελω να παω σε μια πιο συμφερουσα λυση του τυπου 2play. Πρωτη μου επιλογη ειναι η forthnet αλλα θα αργησω πολυ να ενεργοποιηθω συμφωνα με αυτους που εχουν ενεργοποιηθει και δεν εχει καλη εξυπηρετηση.Επισης μου φαινεται καλη λυση η netone.Την hol δεν την εμπιστευομαι και πολυ. Εσεις ποιο πακετο μου προτεινετε να επιλεξω?Με ενδιαφερει να μην εχω προβληματα στη συνδεση στην περιοχη μου(Ν.Φιλαδελφεια) και να ενεργοποιηθω σε λογικο χρονικο διαστημα.
titikos46 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Διαλεξε ενα εναλλακτικο που ειναι πιο οικονομικος και θα ελεγα καλλιτερος,αλλα πρεπει να εχεις υπομονη για να συνδεθεις.
slipknot Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Εγώ είμαι συνδρομητής forthnet 2play γύρω στους 2 μήνες(κάτι λιγότερο..) και είμαι ικανοποιημένος.Από ταχύτητες πάω μια χαρά,δεν έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο,κανένα παράσιτο.Από εξυπηρέτηση,δεν έχω και πολλές εμπειρίες,2-3 φορές χρειάστηκε να πάρω και δεν ήταν για κάποια βλάβη ή κάτι τέτοιο και την μία περίμενα αρκετή ώρα.Ο χρόνος που θα σου πάρει μέχρι να ενεργοποιηθείς εξαρτάται από την περιοχή που μένεις και φυσικά και από το αν είσαι και λίγο τυχερός.Εγώ ενεργοποιήθηκα κανονικά σε περίπου 2 εβδομάδες(ίσως και κάτι παραπάνω). Τώρα να σου πω την αλήθεια,δεν είμαι αρκετό καιρό στο 2play,αλλά γενικά δεν έχω κανένα πρόβλημα.Γενικά απ' όλες τις εταιρίες,θα έλεγα πως h forthnet είναι η πιο συμφέρουσα τόσο σε τιμές όσο και σε υπηρεσίες.Κακά τα ψέματα,όλες οι εταιρίες έχουν μειονεκτήματα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα βάλεις κάτω,να δεις τι σε συμφέρει από άποψη τιμής.Εγώ με τον οτε,πριν πάω στη forthnet πλήρωνα τα ίδια ίσως και παραπάνω απ ' ότι θα πλήρωνα με τη forthnet. Στα + της forthnet ήταν οι δωρεάν αστικές κλήσεις(κάτι το οποίο πρέπει να έχεις υπόψη σου αν μιλάς πολύ στο τηλέφωνο)και οι υψηλές ταχύτητες.Είχα ακούσει βέβαια αρκετά(κακή εξυπηρέτηση,μεγάλη αναμονή μέχρι να ενεργοποιηθείς)αλλά έκανα την αίτηση.Πλέον όπως ίσως θα ξέρεις έχει και την δυνατότητα δωρεάν κλήσεων σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και όπως μάθαμε πριν από κάτι μέρες θα αυξήσουν και το upload.Οπότε βλέπεις πως η forthnet έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Ίσως ακούγομαι λες και είμαι βαλτός από καμιά forthnet και κάνω διαφήμιση αλλά η αλήθεια είναι πως δεν εμπιστεύομαι και πολύ τις άλλες εταιρίες,κυρίως τις μικρές που έχουν δελεαστικές προτάσεις.Το διαπίστωσα καθώς γνωστός,πήγε να βάλει τηλεφωνία και internet σε μια μικρότερη εταιρία και ακόμα περιμένει.Η επιλογή είναι καθαρά δική σου.
aspilioteas Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 ειμαι με τη forthnet εδω κ 1 χρονο κ εχω 2play. δεν εχω κανενα μα κανενα παραπονο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.