Προς το περιεχόμενο

POS MPORO NA GRAPSO MIXARISMENO CD?

FREES76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exo dokimasei me diaforous tropous na kratiso se arxeio to mixarisma pollon kommation alla den me ikanopoiei to apotelesma ixou! mipos kserei kapoios kanenan apotelesmatioko tropo ?

Δημοσ.

an exeis SB live! kai PCDJ tote mporeis na syndeseis me enan diakladwthra 1 se 2 thn line out me thn line in kai na to grafeis apo to SB recorder se wav.<P>epishs kapoia beta ekdosh tou mple PCDJ eixe kateytheian egrafh se wav.<P>allos tropos einai na grafeis apo thn lineout se kapoio minidisk h dat (ligo psyxofthoro kai oso na'nai xanei ligaki se poiothta)

Δημοσ.

Mono me live kai pcdj gineatai swsth eggrafh wav (me ton tropo pou perigrafei o bb)<BR>Prospathise na exeis kalh poiothtas kalwdia gia na mhn exeis polla parasita<BR>Isws the eprepe kai meta na kathariseis ligo to wav ma kapio programma opws to soundforge kai na kaneis kai ena normalisation gia na exeis swsth edash sto teliko wav<BR>An thes na grapseis to wav kai na einai xwrismeno se tracks wste na boreis na pas se kapia shmeia tou mix boreis na ftiakseis ena .cue file kai na grpaseis to cd me to CDRWIN

Δημοσ.

an mixareis mp3, to mj studio (D-lusion)ta kanei ola mono tou....exei dyo deck gia na mixareis kai ena koumpaki pou otan to patiseis kaneis record auta pou paizeis se ena arxeio .wav...meta to grafeis me easy cd creator<BR>an xrhsimopieis exoterika mhxanimata , syndese to mikth sou sto line in ths kartas kai grapse me soundo'LE<P>Respect Insomniacs... keep sharing...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...