leoni Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας και χρονια πολλα.Ηθελα να ρωτησω κατι.Μετα απο περιηγηση μου σε site για adults γεμισε ο υπολογιστης μου ιους spyware κτλ.Εχει γινει επισης πολυ αργος νομιζω.Ειχα ενα αντιvirus αλλα δεν εκανε μαλλον τιποτα.Τι μπορω να κανω για να γινει γρηγορο ξανα? Ευχαριστω.
Commentator Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας και χρονια πολλα.Ηθελα να ρωτησω κατι.Μετα απο περιηγηση μου σε site για adults. SHAME ON U
we_will_rise Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Γέμισες spyware.. Κάνε επαναφορά συστήματος αλλιώς φορμάτ. Τα spyware δεν φεύγουν με τπτ...
tomasss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας και χρονια πολλα.Ηθελα να ρωτησω κατι.Μετα απο περιηγηση μου σε site για adults γεμισε ο υπολογιστης μου ιους spyware κτλ.Εχει γινει επισης πολυ αργος νομιζω.Ειχα ενα αντιvirus αλλα δεν εκανε μαλλον τιποτα.Τι μπορω να κανω για να γινει γρηγορο ξανα?Ευχαριστω. Πονηρούλη!!!:lol: Τί τις ήθελες τις τσόντες?
NikMet Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 φεύγουν με κάποιο καλό anti-spyware. δοκίμασε το Zone alarm και θα σου βγάλει ό,τι έχεις.
KnightRider Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Ναι όντως έχω το καινουργιο zone alarm και βγάζει όλους τους ιους. Και ακόμα οι ιοί που είναι απο τις τσόντες δύσκολα βγαινουν γιατί οι ιοι είναι πάρα πολυ υψηλοί δηλ θελω να πω ότι ο ιος είναι πολύ βαρυς.
Black Demis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Και καλύτερα να κάνεις σάρωση σε safe mode
KnightRider Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Προσεχετε πολύ με τους ιούς γιατι μερικές φορες σχεδον σε όλα τα antivirus δεν μπορούν να βρουν τους ιούς και επίσης ένας βαρύς ιος αν μπει στα windows παει το pc.
NikMet Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 για αυτό η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Με ένα καλό firewall και anti-virus. Το zone είναι πολύ καλό suite
liopyr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Προσεχετε πολύ με τους ιούς γιατι μερικές φορες σχεδον σε όλα τα antivirus δεν μπορούν να βρουν τους ιούς και επίσης ένας βαρύς ιος αν μπει στα windows παει το pc. από πόσα κιλά και μετά να ανησυχούμε δλδ?
tomasss Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 για αυτό η πρόληψη είναι η καλύτερη λύση. Με ένα καλό firewall και anti-virus. Το zone είναι πολύ καλό suite Πρόληψη είναι η εγκατάληψη της μακακίας, όχι η εγκατάσταση του zone alarm!:devil::lol:
leoni Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Tomasss, η εγκαταλειψη (και οχι εγκαταληψη)της μακακιας ειναι το ζητουμενο.Για το θεμα εχεις τιποτα να πεις ή μονο μακακιες και φουστιες?
Black Demis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Τι σημαινει σαρρωση σε safe mode? Πριν φορτώσουν τα windows δλδ μόλις φορτώσει το bios πατάς F8 θα βγουν ένα σύνολο επιλογών που λένε "ασφαλής λειτουργία"(safe mode είναι), "κανονική λειτουργία" κτλ εσύ επιλεγείς "ασφαλής λειτουργία" και προχωράς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.