jakbauer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 :cry: Καλή χρονιά σε όλους . . Μόλις κατέστρεψα ένα k610im στην προσπάθεια μου να του περάσω το firmware του w660. Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα ότι γίνεται αλλά κάτι έκανα λάθος και δεν ανοίγει το κινητό. . Το flashing το έκανα με το xs++.. Please αν κανείς ξέρει κάτι ας μου απαντήσει . . Ευχαριστώ . . :cry:
KnightRider Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 To κινητό σου το k610im το πήρες απο την vodafone ???
jakbauer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Το πήρα από την cosmote. Και από ότι ξέρω επειδή είναι i-mode διατίθεται μόνο από Cosmote.
KnightRider Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Το πήρα από την cosmote. Και από ότι ξέρω επειδή είναι i-mode διατίθεται μόνο από Cosmote. Μπορεί να φταιει αυτό. Εμενα το προβλημα είναι οτι πήρα το sony ericsson w810i vodafone και είναι κλειδωμένο και προσπάθησα να βγάλω το λογισμικό της vodafone και δεν μπορεσα. Μήπως αν παω στην sony ericsson λες να μου το κάνουν κανονικό???? Προσπάθησα και εγώ με το προγραμμα xs++ και τίποτα. Kαι όσο για το προβλημά σου δεν ξέρω τι θα εκανα και εγώ αμα είχα τετοιο πρόβλημα λίγο δύσκολο. Πανε σε κάποιον για σέρβις κινητών και ίσως θα λυθεί το πρόβλημα Το πρόγραμμα το xs++ είναι και λίγο επικύνδυνο.
jakbauer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Πριν ένα μήνα είχα κάνει flashing το k550im σε w610 και δουλεύει τέλεια . . Ακολούθησα ακριβώς την ίδια διαδικασία αλλά τίποτα . . αν ξέρει κανείς τουλάχιστον που μπορώ να βρω το firmware του k610im . . ούτε backup δεν έκανα
KnightRider Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Aλλο το k550i. Το k610i μάλλον το κινητό αυτο είναι λιγο παλιό και είναι λιγο δυσκολο να βάλεις καινούργιο firmware απο καινουργια sony ericsson.
KnightRider Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Eγω που έχω το w810i μπορώ να κάνω αυτά τα πραγματα αλλά το κακό είναι οτι τώρα το κινητό μου είναι vodafone και είναι κλειδωμένο. Αν ήταν κανονικό και όχι vodafone θα μπορούσα να βάλω firmware του w610i.
v.nks Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Χρονια πολλα!! θα μπορουσεσ να μου στειλεισ το καπς firmware του w660i γιατι εχω ξεχασει τον κωδικο Κλειδωματος που εχω βαλει και δεν ξερω τι αλλο να κανω!!! Αν εχει καποιος καποια καλη ιδεα....
KnightRider Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Eγώ τελικα το έκανα κανονικό κινητό sony ericsson w810i και καλύτερο. Λοιπόν θα πω τι πρέπει να κάνετε ακριβώς: 1.Πρώτα κατεβάστε το sony ericsson pc suite και εγκαταστήστε το. 2.Κατεβάστε το sony ericsson update service και αυτό εγκατάσταση. 3.Κατεβάστε το XS++ 3.1version. KAI ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ. Εγω οταν το εκανα επρεπε η μπαταρια να είναι πληρης γιατι οταν ηταν στην μεση δεν επιανε. Και προσεχετε που βαζετε τα αρχεια!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.