Προς το περιεχόμενο

Laser printers best value

rapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα και απο μενα.προτιθεμαι να προβω στην αγορα laser priner για την δουλεια.βρηκα τον samsung 2010, τον epson 6200L και τον hp1018 με τιμες κατω των 100 ευρω.

με ποιον απο τους 3 ξερετε οτι δε θα χω προβληματα σε αποδοση τονερ οσο και ποιοτητας.για εγχρωμο παει το κοστοσ στα 190 ευρω απ οτι ειδα.

απλα μαζευω γνωμες πριν προβω στην αγορα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους δικούς μου τους αναγομώνω μόνος με 10-15 ευρώ το γέμισμα...

Για τιμές για τα γνήσια τόνερ τους δες e-shop, γράφει τι παίρνει καθένας (κάτω στα σχετικά προϊόντα)...

Έχω τον HP laserjet 1020 (λίγο πιο ακριβός από τον 1018) και είναι απλά απαράδεκτος! Συγκεκριμένα τυπώνει μια κατακόρυφη μαύρη γραμμή στα δεξιά όποιας σελίδας έχει κάποιο γραφικό. Από ότι είδα στο νετ νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα έχουν και άλλα μοντέλα (δεν ξέρω για τον 1018). Η λύση που δίνει η εταιρία είναι φοβερή: το πρόβλημα δεν εμφανίζεται αν τυπώνεις στην μεγάλη ανάλυση!!!

Δεν θέλω να σε προκαταβάλλω, αλλά ψάξ' το πριν αγοράσεις.

Τον lexmark 120 τον πηρα προσφορα 45? και μπορεις ανετα να ξαναγεμισεις το toner μονος σου απλα ανοιγωντας την ταπα και γεμιζοντας το.

Τον lexmark 120 τον πηρα προσφορα 45? και μπορεις ανετα να ξαναγεμισεις το toner μονος σου απλα ανοιγωντας την ταπα και γεμιζοντας το.

Το έχεις κάνει καμιά φορά? Δεν έχει τσιπάκι που μετράει πόσο γεμάτο είναι το τόνερ?

Έχω τον HP laserjet 1020 (λίγο πιο ακριβός από τον 1018) και είναι απλά απαράδεκτος! Συγκεκριμένα τυπώνει μια κατακόρυφη μαύρη γραμμή στα δεξιά όποιας σελίδας έχει κάποιο γραφικό. Από ότι είδα στο νετ νομίζω ότι το ίδιο πρόβλημα έχουν και άλλα μοντέλα (δεν ξέρω για τον 1018). Η λύση που δίνει η εταιρία είναι φοβερή: το πρόβλημα δεν εμφανίζεται αν τυπώνεις στην μεγάλη ανάλυση!!!

Δεν θέλω να σε προκαταβάλλω, αλλά ψάξ' το πριν αγοράσεις.

Δεν το έχω δει στον 1018 και δεν πιστεύω ότι είναι του μοντέλου... μάλλον προβληματικός printer ή πιθανότερα πρόβλημα με τους drivers...

καλησπερα σας.τελικα επενδυσα σε εναν hp 1600 color laser απο το πλαισιο.

αντε να δουμε τι μας επιφυλασσει το μελλον!σας ευχαριστω για τις γνωμες σας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...