Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ωραία τσίμπα αυτό από εδώ και μόλις το ανοίξεις πάτα το save και αποθήκευσε κάπου αυτό που θα σου βγάλει και δώστο μας εδώ μετά με όποιον τρόπο θες σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου ήθελα και την sapphire τρομάρα μου για καλύτερα και η connect 3D μας βγήκε ξεκλείδωτη
sun_set Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 http://rapidshare.com/files/81216647/bios.rar.html σιγά τον κόπο! λογικά αυτό θα θες....παίζει βέβαια να έκανα καμία πατατία
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 θα το τσεκάρω φίλε μου σε ευχαριστώ
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 ήτα αδερφέ μου δίνει ένα subsystemID mishmnatch γιατί σε μένα subsystem ID έχω Ati και εσύ unknown θα δοκιμάσω και απο dos και θα σου πω ασχολείσαι με overclock καθόλου ? τζίφος ούτε απο Dos κάνει δουλεία οπότε στην αναζήτηση για sapphire πάλι sun_set όπως και να έχει σε ευχαριστώ πολύ
sun_set Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 κρίμα που δεν σε βοήθησε. μπα, δεν μπορώ να κάνω ακόμα τιποτά από άποψη overclocking, απλά προσπαθώ να μάθω όσο γίνεται περισσότερα και ίσως κάποια μέρα δοκιμάσω να το κάψω το pc
Vatos_locos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 δεν πειράζει φίλε μου κάτι θα βρεθεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.