Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Sadman sapphire εχεις και εσύ ; αν ναι ξέρεις να κάνεις Dump το Bios να το ανεβάσεις μία και εσύ γιατί δεν το βρήσκω το δικό μου το original
Sadman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 http://rapidshare.com/files/80937309/RV670_Pro.zip Έλα στο ανέβασα(για κάποιο λόγο δεν μου ανοίγει brownser για να το ανεβάσω εδώ) Και εγώ την Sapphire έχω.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ok thanks αν χρειαστείς ξεκλείδωτο Bios πες μου αλλά θα πρέπει να ξηλώσεις όλους τους drivers πρώτα για να ανοίγει το CCC μετα
Sadman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ενώ τώρα που ανοίγει.... Και μετά από το φορμάτ πάλι ούτε το Aquamark3 ανοίγει ούτε το CCC λέει να ανοίξει πάλι,τέρμα τα παρατάω.Ούτε με τους 7.11 που ειχε το CD ούτε με τους 7.12 από την Ατι.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 εμένα πάντως και τα 2 ανοίγουν κάνε αυτό που σου είπα με το aqua με το CCC αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις Cf χέστηκες ανοίγει δεν ανοίγει
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ευχαριστώ αλλά και εσένα είναι κλειδωμένο δοκίμασε το να δεις μόλις δώσεις 870Μhz Core με το Riva Tuner θα φας μια μαύρη οθόνη
vagpap Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Κρίμα... Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το o/c απλά καλά θα ήταν να σου έκανε...
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 πρέπει στο Bios γράφει τουλάχιστον αυτή την έκδοση
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Κρίμα... Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα το o/c απλά καλά θα ήταν να σου έκανε... ναι ρε συ δεν πειράζει έχω βρει ξεκλειδωμένο απλά κοιτάω μπας και έχει κανένας το καινούριο από το εργοστάσιο γιατί είναι προτιμότερο λόγο checksum
sun_set Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα, είναι το μοντέλο της connect3d όμως, όχι της sapphire.
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 μπορειτε να πειτε ρυθμισεις του catalyst για το crysis?
Vatos_locos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Καλημέρα, είναι το μοντέλο της connect3d όμως, όχι της sapphire. sun_set ξέρεις να κάνεις dump το bios της κάρτας σου να μας το ανεβάσεις εδώ ? Κάποιος έχει γενέθλια σήμερα.... μπορειτε να πειτε ρυθμισεις του catalyst για το crysis? προσωπικά όλα default τα έχω και παίζει μια χαρά
sun_set Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 sun_set ξέρεις να κάνεις dump το bios της κάρτας σου να μας το ανεβάσεις εδώ ? λυπάμαι αλλα όχι...:S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.