bokarinho Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους, εύχομαι τα καλύτερα. Λοιπόν θα ήθελα την γνώμη σας. Αυτή τη στιγμή έχω το πακέτο conn-x του ΟΤΕ στα 2 Mbit και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευτυχισμένος και με την ποιότητα υπηρεσιών του ΟΤΕ και με την ταχύτητα της όντος 2 MBit γραμμής περίπου στα 210 Kb/s σταθερά από Web Browser. Ενημερώθηκα όμως ότι η Forthnet κάλυψε την περιοχή μου και μπορώ να έχω τα 24 Mbit και εδώ στην Εύβοια (περιοχή κοντά στην Ερέτρια) με μόλις 21.5 το μήνα μετά τους 6 μήνες και αφού αγοράσω με 130 ευρώ το προπληρωμένο πακέτο για τους 6 μήνες. Το θέμα είναι αξίζει να προβώ σε αυτή τη διαδικασία; Με τον ΟΤΕ δεν είχα κανένα πρόβλημα και όλα είναι άψογα, ειδικά που τώρα από 29.5 θα πληρώνουμε 19.5, αλλά και αυτά τα 24 είναι φωτιά ρε γαμώτο. Δεν θέλω να ενεργοποιήσω την υπηρεσία 2 play μόνο ADSL. Υπάρχει κανείς από την περιοχή εδώ κοντά που να έχει βάλει ή να γνωρίζει κάτι παραπάνω ή γενικά με την επαρχία και την Forthnet τι γίνεται; Ευχαριστώ, Ευτυχισμένο το νέο Έτος!!!!
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 ειτε επαρχια ειτε α8ηνα ισχυει το εξης.μεχρι 24 mbps αναλογως την αποσταση και ποιοτητα καλωδιου μεχρι το αστικο κεντρο.το μεχρι σημαινει απο 2 mbit μεχρι 24 για ολους τους isp αυτο βεβεα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.