Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την VPN σύνδεσή μου

SOCRATIS1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια πολλα!!Εχω ενα προβλημα με την vpn συνδεση μου.Την εβαλα επειδη θελω να κανω ενα κολπακι.Θελω να κατεβασω κατι χαρτες του gears στο 360 αλλα ειναι κληδωμενοι και ο μονος τροποσ ειναι το vpn.οκ την συνδεση την εκανα και δουλευει κανονικα αλλ οταν παω να την κανω κοινοχρηστη ωστε να συνδεσω το 360 μου με τον υπολογιστη[επειδη μονο ετσι γινετε γαιτι δεν πρεπει να συνδεθω me ethernet ]το παταω και με πεταει εξω απο την συνδεση και μετα ξανακαλω και μου βγαζει error 800.Καποιος βοηθεια?:fear:

εχω κανει τα παντα.Εχω βαλει τον κοδικο να ειναι για ολους και παλι τιποτα.με το που το τικαρο με πεταει.τι να κανω?

Δημοσ.

να γινεις πιο περιγραφικος και αναλυτικος.δεν βγαζει νοημα το ποστ σου (η εγω δεν εχω ξυπνησει καλα!)

καλη χρονια!

Δημοσ.

Απλα εχω φτιαξει μια vpn συνδεση και δουλευει κανονικα και με usb και με ethernet.To κακο ειναι οτι εγω αυτην την συνδεση θελω να την μοιρασω και σε αλλο υπολογιστη.Παταω το κουμπι που λει κοινοχρηστη συνδεση στο δικτιο {ICS} Και οποτε το παταω αυτο η συνδεση κλεινει και αν ξανακανω κληση μου λεει ερρορ 800,και αν παω και ξετσικαρω το κουτι του sharing {ICS}Παλι δουλευει κανονικα η συνδεση.Τι πρεπει να κανω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...