Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα Καλη Χρονια και ΥΓΕΙΑ !!! Αν και με πρωτο post απο paredwse με greeklish και να συνεχιζει ο Ηal πολυ αμφιβαλω !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!:-D:-D
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καλημερα Καλη Χρονια και ΥΓΕΙΑ !!! Αν και με πρωτο post απο paredwse με greeklish και να συνεχιζει ο Ηal πολυ αμφιβαλω !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!:-D:-D :lol: Καλη χρονια σε ολους παιδες!
Panahs Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Ιστορικό thread! Πρώτο post του paredwse σε greeklish. Πρώτο post του Πουλίνου σε ελληνικούς χαρακτήρες. Τα πάνω κάτω. Άντε, καλή χρονιά να 'χουμε.
titikos46 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Χρονια πολλα και καλα και με μυνηματα καλα, καλη χρονια.Kαι απο σημερα Ελληνικα.
africa_twin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά κι από μένα σε όλους!
xpapias Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καλή Χρονιά και από εμένα! Χρόνια Πολλά σε όλους, με Υγεία.
chill Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Χρόνια πολλά σε όλους, καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα!!!! Και επειδή φέτος σκοπεύω να κάνω όσα δεν δεν έκανα τα προηγούμενα χρόνια λέω να αρχίσω με τα απλά όπως π.χ. ένα ban αφού 3,5 χρόνια στο insomnia τώρα δεν το έχω καταφέρει. PAREDWSE XRONIA POLLA KAI SE SENA <3 (μια ώρα ban pls έτσι για το καλό χαχα).
atvelos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καλή Χρονιά Υγεία και το καλύτερο που επιθυμεί ο καθένας να το πετύχει.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Εύχομαι: Λιγότερο σκουπιδαριό στους δρόμους. Λιγότερες πράξεις ασυνείδητης αυτοκαταστροφής(κάπνισμα π.χ) Περισσότερη ευθυκρισία από τον ΝεοΕλληνα. Λιγότερες γάτες πατημένες στην άσφαλτο. +40 χρόνια στο προσδόκιμο ζωής για να τρέχουν οι διοικητές των ταμείων και να μην φτάνουν. +30 frames στο COD4. +100 αμπερ στο δυναμό μου. +5 πόντους στο μοριό μου. Nα εξαφανιστούν τελείως τα γαμωgreeklish από τα φόρα και τα chat. Αφιερώνω το <<Πρόβατα>> του Σφακιανάκη σε όλους μας.
dragon_syr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Αντε παιδια , καλη χρονια σε ολους , και πανω απο ολα υγεια....
red7genius Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 χρονια πολλα, καλη χρονια με υγεια, ευτυχια, ψαρεμα και ορθοδοξια να μα στε καλα παιδια!
johnykim Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Moderator ειναι,οτι θελει κανει ποιος θα τον διαγραψει?Καλη Χρονια! Ο administrator, αν συνεχίσει έτσι! Μάλλον το έκαναν για να τα λιμπιστούν μερικοί! Καλή χρονιά!
sT@vr0z Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 god damn it... μας προκαλεί γράφοντας σε greeklish...hate u... καλή χρονιά people le fasistaaaaaaaaaaaaa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα