MAIPH Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καλη χρονια σε ολους! Ευχομαι για το 2008 αγαπη, υγεια, ευτυχια και Λεφτα!!!!
joker99 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Καλη χρονια σε ολους με υγεια και οτι επιθυμειτε!
kiriga81 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Παιδιά εύχομαι τα καλύτερα για το καινούργιο έτος. Σας εύχομαι επίσης, να είστε όλοι πολύχρωμοι και εντοιχισμένοι!!!!
redneb Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Εγώ που ακόμα δεν έχω μπει στο 2008 (ως κάτοικος Αμερικής) μπορώ να γράφω σε greeklish για τις επόμενες ώρες?
nk_surfer Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Ευτυχισμένο το 2008 με υγεία πάνω από όλα. Καλή Πρωτοχρονιά!!!
Emilie Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Όσα χασίσια βρήκανε στα Ζωνιανά εφέτος Τόσα καλά σας εύχομαι με το καινούριο έτος!!!! (αν και ήδη με πρόλαβε κάποιος το ξαναλέω λίγο παραλλαγμένο) Καλή χρονιά να χουμε
Achilles Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Εγώ που ακόμα δεν έχω μπει στο 2008 (ως κάτοικος Αμερικής) μπορώ να γράφω σε greeklish για τις επόμενες ώρες? Είσαι άπαιχτος. Καλώς ήρθες. Καλή χρονιά σε όλους. Ζήτω εμείς και άλλος κανείς.
Sadman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 και τι εγινε?Εχουμε ενα ποστ με 5 σελιδες που ολοι λεμε 2 λεξεις Χρονια πολλα.Καλη χρονια.Να ζησουμε να τον θυμομαστε.
danaos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους ! Με υγεία, χαρά και επιτυχίες ... Σε όλους τους μαθητές τρίτης λυκείου : Άντε και με το καλό, όλοι μας, του χρόνου φοιτητές Και μια μαντινάδα : Όσες φυτίες βρήκανε στα Ζωνιανά οφέτος, τόσες χαρές να σου 'ρθουνε με το καινούργιο έτος ! Αφιερωμένη στο κάθε insomniac Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλο τον κόσμο του Insomnia! Και επειδή Κρήτη δεν είναι μόνο τα Ζωνιανά - κατά το "Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα" -, μια μαντινάδα από τα Χανιά, αφιερωμένη σε όλους: Ο χρόνος που εμίσεψε, έφερε δάκρυ κι άχι, μα ο νιος κρατάει και σκορπά ομόνοια κι όχι αμάχη... Ελπίδα, φως κι ανασασμό στων κοπελιώ τα πάθια να μάθουνε να βλέπουνε τον κόσμο μ' άλλα μάθια... Καλή χρονιά!!!
fragment_ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Σας εύχομαι Ειρήνη, Χαρά, Ευτυχία, Χριστίνα, Μαρία και άλλες τέτοιες ;-) οι τελευτέες δύο και οι "υπολλοιπες" να μου λειπούν.... χρονια πολλα και καλη χρονια to everyone....
alexdeli Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Γεια σου ρε paredwse αλάνι!! Καλή χρονιά σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα