kokas08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν, Αγόρασα το joypad Logitech cordless rumblepad 2 και θέλω να δω άμα παιζει στο cod 4....αλλά διαπιστώνω πως δε παιζει με το joypad....τι πρεπει να κανω???
M3tal_G3ar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Κατέβασε το xpadder από εδώ Αν δυσκολευτείς ρίξε μια φωνή.
kokas08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 τι ακριβώς κανω με αυτό???? το joypad παιζει κανονικά στα sport games αλλά όχι στο cod4....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 kai poios o logos na pai3eis CoD4 kai genikotera kapoio fps me gamepad? keyboard+mouse>gamepad se tetoia games
Dark_son20 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 giati akrivos thes na katastrepseis to game? :S
Hlapatsas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Εντάξει, δεν λέω, όπως την βρίσκει κανείς....αλλά ΕΙΝΑΙ FPS FFS!!!!
kokas08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια νταξει... να δοκιμασω πιο πολυ θελω το joypad οχι τπτ αλλο....
Hlapatsas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Βάλε κανά Pro 08 να το λιώσεις στις δοκιμές..
kokas08 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 το δοκιμασα στο nba 8 και πραγματικα ειναι γαματο....απλα ηθελα να δω πως ειναι στο cod4....
M3tal_G3ar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν θα κάνεις τα παρακάτω.. Τρέχεις το πρόγραμμα και πατάς New.. Στη συνέχεια πάτα image και Open.. οπού και θα βάλεις την εικόνα του χειριστηρίου σου που θα την βρεις εδώ Μετά πατάς Sticks και τσεκάρεις εκεί που λέει enable ολοκληρώνεις τον αυτόματο οδηγό που θα σου εμφανίσει και στην συνέχεια τσεκάρεις το άλλο enable ακολουθώντας πάλι το αυτόματο οδηγό. Στην συνέχεια πατάς εκεί που λέει DPad και τσεκάρεις το enable ακολουθώντας ξανά τον αυτόματο οδηγό Μετά πατάς εκει που λέει Buttons εδώ θα βάλεις όσα κουμπιά δεν προστέθηκαν στα προηγούμενα βήματα.. Στη συνέχεια πατάς εκεί που λέει Triggers για ακόμη μία φορά θα πατήσεις enable ακολουθώντας πάλι τον αυτόματο οδηγό που θα σου εμφανίσει.. (οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν θα τα βάλεις στο προηγούμενο βήμα γιατί θα τα ορίσεις σε αυτό) Μετά πατάς Finish και Close Φτάσαμε στο κυρίως πιάτο.. Εδώ θα κάνεις κλικ στα διαφανές κουτάκια που φτιάξαμε στα προηγούμενα βήματα και θα επιλέγεις το πλήκτρο που τους αντοιστιχοί στο keyboard με βάση αυτά που έχεις ορίσει μέσα στο παιχνίδι.Ευκολάκι. Τέλος πατάς Save as... και είσαι έτοιμος Α! Και για να μην μπερδεύεσαι μπορείς αυτά τα διαφανές κουτάκια που φτιάξαμε να τα σύρεις στα σημεία πάνω στην εικόνα που τους αντοιστιχοί. Όπως στην παρακάτω εικόνα... Αυτό ήταν φορτώνεις το αρχείο που δημιούργησες αφήνεις το πρόγραμμα να τρέχει ανοίγεις και το game και βλέπεις πως ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του gamepad:-)
JKEFAL Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Μπορει να μην ειναι το σωστο topic αλλα εχω ενα προβλημα.Πηγα να παιξω στο internet μεσω Xfire.Καλα μεχρι εδω.Αλλα,παιζοντας επι μια εβδομαδα στο LAN mode,ειχα ανεβει στο level 21.Και φτανουμε στο τωρα.Πηγα να μπω σε εναν server και μου βγαζει ενα προβλημα "All your stats have been reset"...Και τρελαινομαι.... Τι μπορω να κανω για να παρω τα ranks πισω?Εκτος απο το να ανοιξω το αλλο pc και παιζω μονος μου για 10 ωρες?Οποιος με βοηθησει ειναι ο σωτηρας μου....
S2Katana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Xαχα...οντως! Φιλε μου μην μπεις καν στον κοπο, δεν αξιζει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.