Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια παρακαλώ

varemarious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι ....λοιπόν ακούστε το πρόβλημά μου....

Αγόρασα την SAPHIRE HD 2600 XT την τοποθετώ στον Η/Υ και τον βάζω να ξεκινήσει και μένει στην οθόνη που μου δείχνει intel p4 και μου δίνει την επιλογή για να μπώ στο bios

ως εκεί ..δεν κάνει τίποτα άλλο.. κάθεται εκεί ...

Αναρωτιέμαι μήπως τραβάει πολύ ρεύμα γιατί θέλει extra τροφοδοσία διότι έχω επάνω στο μηχάνημα tv tuner ,3 σκληρούς και 2 dvd... το τροφοδοτικό μου είναι 550W...

επίσης έκανα μια μα....κια πάτησα το power ενώ δεν την είχα συνδέσει την extra τροφοδοσία και βάραγε συναγερμός το ηχειάκι του Η/Υ ...την έκαψα ?θέλω μεγαλύτερο τροφοδοτικό ? ή δε τη σηκώνει ο Η/Υ μου ?

P4 στα 3,0 1GB μνημη νομίζω αυτά είναι τα απαραίτητα για την κάρτα γραφικών ...

βοηθείστε αν μπορείτε...

Δημοσ.

ναί τους έχω απεγκαταστήσει κανονικά....

κατάφερα να το ξεκολήσω απο εκείνο το σημείο και να ξεκινήσει αλλα με το που βγάλει την μαύρη οθόνη που λέει Windows XP και φορτώνει εκεί κολάει και δεν κάνει τίποτε άλλο...

δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά η εικόνα δεν είναι τόσο έντονα φωτισμένη είναι τα δείχνει ίσα ίσα και δε κάνει τίποτε άλλο...

Δημοσ.

Πήγαινέ την πίσω και πες τους δεν παίζει...Όταν την άλλαξες το είχεις βγάλει από την πρίζα;

Δημοσ.

είχα κλείσει το διακόπτη ,είχα γειωθεί με το σασί του Η/Υ για το στατικό και την τοποθέτησα ...

Δημοσ.

Άλλαξέ την τότε μπορεί να ήταν ελλατωματική από την αρχή... Μην τους πεις τίποτα για ρεύματα και τέτοια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...