Προς το περιεχόμενο

αγορα μοντεμ ρουτερ για πακετο conn-x

kevin29

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.μολις παρελαβα το zyxel prestige 660hw.το μελεταω λιγο γιατι εχει σημασια για μενα να καταφερω να το συνδεσω μονος μου και να καταλαβω λιγο την λειτουργια του.οπου εχω αποριες θα τις θεσω στο φορουμ..

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.το ρουτερ το συνδεσα...ουσιαστικα εγω δεν εκανα τιποτα παρα μονο να του δωσω τους κωδικους.τα αλλα τα εκανε μονο του.καταρχην τωρα μπαινω κατευθειαν στο ιντερνετ χωρις τις καθυστερησεις που ειχα με την συνδεση usb...καποιες αποριες που εχω.

α)πως θα κλειδωσω το ασυρματο δικτυο μιας και προς το παρον δεν με ενδιαφερει.

β)το zyxel εχει ενα διακοπτη on-off.να το κλεινω καθε φορα η να το αφηνω ετσι??καποιος φιλος μου ειπε οτι αν το εχεις ανοιχτο εισαι μονιμα on-line ακομα και με το υπολογιστη κλειστο.αληθευει?

Δημοσ.

a) Aν εννοείς MAC address filtering πήγαινε στις ρυθμίσεις ασφάλειας και δώσε την physical address που έχει το όποιο φορητό θέλεις να συνδέσεις.

Για να βρείς την physical address πηγαίνεις start-> run -> cmd -> και γράφεις στην κονσόλα ipconfig /all

Εκεί θα δεις την physical address της ασύρματης κάρτας την οποία την προσθέτεις στη λίστα του router που επιτρέπεται να έχει πρόσβαση στο δίκτυο.

B) Εαν δεν υπάρχει λόγος να παραμένει ανοιχτό το router καλό εόναι να το κλείνεις. Οχι τόσο για λόγους ασφαλείας αλλά μάλλον για λόγους πρακτικούς και οικολογικούς. Γιατί να το "κουράζεις" άσκοπα.

Προσωπικά το ανοίγω με το που ξυπνάω ταυτόχρονα με τον υπολογιστή και όταν τελειώσω με τα απαρραίτητα (Μπανιο-Πρωινό-Παιχνίδι με τη σκύλα-έλεγχος αλληλογραφίας) επιστρέφω στο γραγείο και τα έχω όλα έτοιμα για να ξεκινήσω και το βράδυ το βάζω για ύπνο...είναι πολύ σημαντικό να είναι σε ΑΨΟΓΗ κατάσταση καθημερινά για αυτό πρέπει να ξεκουράζεται καλά :)

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το μοντεμ.τα λαμπακια internet και ethernet του zyxel συνεχως αναβοσβηνουν(περισσοτερο το λαμπακι του internet) και το προβλημα που παρουσιαζεται ειναι οτι αργουν να ανοιξουν οι σελιδες στο internet.στην αρχη ολα δουλεψαν κανονικα.τι λετε να φταιει.μηπως χρειαζεται καποιες επιπλεον ρυθμισεις να κανω στο μοντεμ??

Δημοσ.
καλησπερα σε ολους.το ρουτερ το συνδεσα...ουσιαστικα εγω δεν εκανα τιποτα παρα μονο να του δωσω τους κωδικους.τα αλλα τα εκανε μονο του.καταρχην τωρα μπαινω κατευθειαν στο ιντερνετ χωρις τις καθυστερησεις που ειχα με την συνδεση usb...καποιες αποριες που εχω.

α)πως θα κλειδωσω το ασυρματο δικτυο μιας και προς το παρον δεν με ενδιαφερει.

β)το zyxel εχει ενα διακοπτη on-off.να το κλεινω καθε φορα η να το αφηνω ετσι??καποιος φιλος μου ειπε οτι αν το εχεις ανοιχτο εισαι μονιμα on-line ακομα και με το υπολογιστη κλειστο.αληθευει?

α.αν δεν σε ενδιαφερει το ασυρματο απλα το κλεινεις.βαλε κλειδωμα wpa h wpa2 που ειναι οτι καλυτερο αντι8ετα με το wep kai mac filtering που ειναι για τα μπαζα.

β.αν εισαι σε ιδιοκτυτο δικτυο 8α πρεπει να ειναι pppoe me llc αντι για pppoa me vcmux

β.ο μονος λογος για να κλεινεις κατι δνε ειναι για να μην κουραστει.φαντασου οτι στις ετερειες ειναι συνεχεια ανοιχτα.ο μονος λογος ειναι μονο τα 5watt ρευμα που 8α κεει.λιγο ρευμα μεν αλλα σαν οικολογοι 8α πρεπει να το βλεπουμε.

ειsai online και με το pc κλειστο αλλα που το κακο.??

καλησπερα σε ολους.αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με το μοντεμ.τα λαμπακια internet και ethernet του zyxel συνεχως αναβοσβηνουν(περισσοτερο το λαμπακι του internet) και το προβλημα που παρουσιαζεται ειναι οτι αργουν να ανοιξουν οι σελιδες στο internet.στην αρχη ολα δουλεψαν κανονικα.τι λετε να φταιει.μηπως χρειαζεται καποιες επιπλεον ρυθμισεις να κανω στο μοντεμ??

το λαμπακι του ιντερνετ αναβοσβηνει οταν υπαρχει κινηση.τωρα αν αργουν ολα η κατι εχει το pc σου και κατεβαζει η στελνει συνεχεια η δεν εχεις κλειδωσει το ασυρματο και καποιο λιγουρη περνει νετ.

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους.για τα προβληματα με το ρουτερ εκανα reset πρωτα και μετα αναβαθμιση firmware....(ειχε του 2006...)τωρα εχω την V3.40(AGL4)1-10-2007.το ασυρματο το κλειδωσα διοτι δεν το χρειαζομαι προσ το παρον..αυτο που μου λες poulinos με το wla2 ειναι οταν το ενεργοποιησω ετσι?

το δικτυο στο οποιο ειμαι ειναι του οτε(πακετο conn-x)και εχω PPPoE και VC.τα αφηνω ως εχει???

Δημοσ.

wpa κλειδωμα για ασυρματο αν το ενεργοποιισηεις.pppoe me vc δεν υπαρχει κανονικα .pppoa me vc sto connx και pppoe me llc στο ιδιοκτυτο.

Δημοσ.

καλησπερα.τι εννοεις PPPoE με VC δεν υπαρχει?αφου αυτο μου βγαζει...να εχω κανει κατι λαθος??στο encapsulation εχει 4 επιλογες.PPPoE,RFC 1483,ENET ENCAP kai PPPoA.να το αλλαξω η να το αφησω ως εχει??

Δημοσ.
καλησπερα.τι εννοεις PPPoE με VC δεν υπαρχει?αφου αυτο μου βγαζει...να εχω κανει κατι λαθος??στο encapsulation εχει 4 επιλογες.PPPoE,RFC 1483,ENET ENCAP kai PPPoA.να το αλλαξω η να το αφησω ως εχει??

το pppoa παει με vc και το pppoe παει με llc.αν εισαι σε ιδιοκτυτο τοτε βαζεις pppoe με llc αλλιως pppoa με vcmux

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...