Προς το περιεχόμενο

Gamespot's Game of The Year

heyou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Call of duty 4 είναι το game of the year , μίλησε ο λαός :shifty:

Οπως ανέφερα στην εισαγωγη μιλάω για το παιχνιδι που ψηφισαν οι συντακτες και οχι oι Gamespot users. Αρα αυτα που λες δεν σχετιζονται με το θεμα συζητησης, που για αλλη μια φορα λεω πως ειναι: Πως το Gamespot με την αντι-Nintendo πολιτικη του ψηφισε το SMG?

Δημοσ.
Πως το Gamespot με την αντι-Nintendo πολιτικη του ψηφισε το SMG?

Στο χει πει εσένα ότι είναι antinintendo?Για τσέκαρε το 2002 νομίζω ότι είχε βγει goty το metroid.

Δημοσ.
opws eipa pio panw ti se kanei na nomizeis pws to koino pou pshfise einai pio swsto apo tous syntaktes? :P

Οπως ανέφερα στην εισαγωγη μιλάω για το παιχνιδι που ψηφισαν οι συντακτες και οχι oι Gamespot users. Αρα αυτα που λες δεν σχετιζονται με το θεμα συζητησης, που για αλλη μια φορα λεω πως ειναι: Πως το Gamespot με την αντι-Nintendo πολιτικη του ψηφισε το SMG?

Ουσιαστικα δεν με νοιαζει !

Τα λεφτα στις τσεπες των εταιριων μπηκαν τωρα τι εβγαλαν best game οι συνταχτες καρφακι δεν μου καιγεται!

Ποιο παιχνιδι εκανε τις καλυτερες πωλησεις φετος?

Απλα σκεψου πιο ευκολα πληρωνεις (ας υποθεσουμε οτι ειναι διαυθαρμενοι οι συντακτες του gamespot μιας και εσυ το γραφεις εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι ειναι αντιnintendo) τους 10 συντακτες παρα 10.000 που ψηφησαν!

Τεσπα πολυ ντορος για το τιποτα!

Καλη χρονια με υγεια και περισοτερα παιχνιδια!

• Super Moderators
Δημοσ.

oute emas mas noiazei...to site to diavazoume gia na doume tis apopseis twn syntaktwn oxi tou kosmou...tou kosmou tis vlepoume kai apo tis pwlhseis...den einai anagkh na ginei pshfoforia gia na to doume...(LAST Greeklish post...officially clopyrighted!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...