Προς το περιεχόμενο

Μήπως είναι τρελός?

kostas7777777

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το pc ειναι μεγάλος κουβάς ή οι διαρκώς μεταβαλλόμενη επιθυμία για το παραπάνω;

πριν λιγα χρόνια παίζατε doom3 στα 1024 και πέφτανε σαγόνια κάτω το θαυμασμό, και τώρα περιμένεις το ίδιο hardware να αποδώσει τα ίδια frames, στο crysis, αλλα με ανάλυση 1680 ?

Δεν γίνεται.

Δημοσ.
Το pc ειναι μεγάλος κουβάς ή οι διαρκώς μεταβαλλόμενη επιθυμία για το παραπάνω;

πριν λιγα χρόνια παίζατε doom3 στα 1024 και πέφτανε σαγόνια κάτω το θαυμασμό, και τώρα περιμένεις το ίδιο hardware να αποδώσει τα ίδια frames, στο crysis, αλλα με ανάλυση 1680 ?

Δεν γίνεται.

Αυτό που είπες όντως είναι ένας παράγοντας,η διαρκώς μεταβαλλόμενη επιθυμία για το παραπάνω.Όντως ο καθένας απαιτεί την τελειότητα,ειδικά οι gamers.Φυσικά και θα χρειαστεί αυτοί να "χώσουν" πολλά λεφτά.Τι γίνεται όμως με αυτούς που αρκούνται σε πιο απλά πράματα και δεν αναζητούν την τελειότητα ? Κακά τα ψέματα,η τεχνολογία εξελίσσεται πολύ γρήγορα και είτε θέλοντας είτε μη αναγκαζόμαστε να την ακολουθούμε.Εδώ ένα pc να αγοράσεις,δεν λέω έτοιμο,να το φτιάξεις εσύ,με ότι θέλεις εσύ ο ίδιος σε 2-3 χρονάκια θα έχει παλιώσει σχετικά.Βέβαια για τη δουλειά που κάνεις σίγουρα θα σου επαρκεί,αλλά όλο και κάποιο game δεν θα παίξεις(ακόμη κι αν δεν είσαι gamer,έτσι απλά για πλάκα) ?? Μετά θα δεις ότι ακόμη και στις σχετικά χαμηλές ρυθμίσεις σου κολλάει λιγάκι και θα εκνευριστείς.Μετά θα πας να αγοράσεις την καινούργια κάρτα γραφικών,τον καινούργιο επεξεργαστή και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

τον υπολογιστη αν τον θελεις για οτιδηποτε εκτος παιχνιδιων μπορει πολυ ανετα να σου κρατησει 3-4 χρονια. αν ομως παιζεις παιχνιδια χρειαζεται καθε χρονο αναβαθμιση...

Δημοσ.
τον υπολογιστη αν τον θελεις για οτιδηποτε εκτος παιχνιδιων μπορει πολυ ανετα να σου κρατησει 3-4 χρονια. αν ομως παιζεις παιχνιδια χρειαζεται καθε χρονο αναβαθμιση...

πολυ σωστο αυτο

το pc μου το χω 2,5 χρονια τοτε( ειχα σκασει 1000 ευρω) με λιγη συντηρηση και μια ram ακομα ειναι σε αριστη κατασταση και τη δουλεια μου την κανω ανετα

πριν κανα 3μηνο ομως με ειχε πιάσει καψα να παρω κατι καινουργιο

ευτυχως ομως κρατήθηκα άλλωστε ενα μανατζερ και το προ το παιζει ακομα

εδω η μανα μου που απλα χρησιμοποιεί power point και corel draw εχει pentium 3

με λιγα λογια αν δεν παιζεις games αντε να αλλαζεις συστημα οταν βγαινουν νεα windows (3-4 χρονια περιπου) αλλιως δεν εχει αξια

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον χαλαρά87.Αν δεν είσαι φανατικός gamer δεν χρειάζεται να αλλάζεις μηχάνημα κάθε χρόνο.Εγώ το 2003 αγόρασα έναν pentium4@2,4Ghz(800fsb), 512@333Hz Ram, hdd 40GB, nVidia GeForceFx 5200 128MB.Από τότε πρόσθεσα απλώς έναν σκληρό 160GB και άλλα 512ΜΒ RAM,σύνολο 100ευρώ για την αναβάθμιση και είμαι οκ.

Και από gaming είμαι με βάση της απαιτήσεις που έχω.Παιχνίδια όπως gta san andreas,nfs carbon,age of empires3,dota,wow παίζουν άνετα

Δημοσ.

kostas7777777 όντως αυτή η τακτική δεν είναι καλή.Καλύτερα είναι να σκέφτεσαι και στο μέλλον πόσο θα αντέξει.Να μην αγοράζεις κάτι για τις τωρινές σου ανάγκες.

Εγώ έχω PC 5 ετών:CPU:P4 στα 2.4Ghz,Ram: 768MB,GPU: 7600GS,μητρική μια msi με agp και sdram,PSU: Qtek 500W ,2 δίσκοι WD 80GB και Seagate 120GB.

Τον είχα αγοράσει 1500 ευρώ με:Ram:256MB,δίσκο 30GB,PSU 350W και χωρίς κάρτα γραφικών.

Δεν τον είχα πάρει φθηνά,αλλά ήταν καλός για την εποχή του.Μετά έκανα σιγά σιγά αναβαθμίσεις.Πια δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα άλλο:-D

Το PC αυτό τώρα θα το έχω ακόμα για 2-3 χρόνια!

Εγώ πιστεύω οτι πολλοί κάνουν αναβαθμίσεις χωρίς λόγο.Τις πιο πολλές φορές φταίει η λάθος μεταχείριση στο λειτουργικό και στο software και όχι το hardware!

Δημοσ.

Mακρυα απο ετοιματζιδικα συστηματα, καλυτερα να αγοραζετε χωριστα τα εξαρτηματα και να τα συναρμολογειτε. Αν ειστε ανιδεοι τοτε βρειτε καποιον σχετικο να σας κανει τη δουλεια. Στη χειροτερη περιπτωση αγοραστε ενα ακριβο ετοιματζιδικο και αρχιστε να μαθαινετε για την επομενη φορα...

Εγω οταν πρωτοπηρα pc πριν 5.5 χρονια, ημουν 101% ασχετος, με τη βοηθεια συγγενη πηρα ενα ετοιματζιδικο χαμηλου προυπολογισμου: Celeron 1,8-256MB-nvidia nx400 ή καπως ετσι-cd rom-20GB-300W-win xp home-crt 15''.Eκανε καπου 900.000 δρχ. που πληρωσα με δοσεις. Μετα απο δυο χρονια πηρα αλλο συστημα αυτη τη φορα το διαλεξα και το συναρμολογησα ο ιδιος. Απο τοτε εχω κανει πολλες αναβαθμισεις με τελευταια την 22άρα wide οθονη μου που φυσαει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...