deathlok Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά πιστεύω πως το νόημα του ποστ δεν είναι να κλάψει τα λεφτά του αλλά να μάθουν και άλλοι από το λάθος του.
kostas7777777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 παιδιά πιστεύω πως το νόημα του ποστ δεν είναι να κλάψει τα λεφτά του αλλά να μάθουν και άλλοι από το λάθος του. ακριβως φιλαρακι. δεν τα κλαιω τα λεφτα. ετσι κι αλλιως απο games μονο fm παιζω. αυτο που θελω να πω ειναι πως ειναι καλυτερα να παιρνεις ενα καλο pc εξαρχης και μετα απο 2-3 χρονια να ξαναπαιρνεις καινουριο και οχι να πλακωνεσαι στις αναβαθμισεις καθε τρεις και λιγο.
disqualified Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ακριβως φιλαρακι. δεν τα κλαιω τα λεφτα. ετσι κι αλλιως απο games μονο fm παιζω. αυτο που θελω να πω ειναι πως ειναι καλυτερα να παιρνεις ενα καλο pc εξαρχης και μετα απο 2-3 χρονια να ξαναπαιρνεις καινουριο και οχι να πλακωνεσαι στις αναβαθμισεις καθε τρεις και λιγο. αυτο που λες λεμε αναβαθμιση μπορεις μετα 2 χρονια, να αλλαξεις μητρικη και επεξεργαστη ή καρτα γραφικων εγω δεν καταλαβα γιατι αλλαξες μητρικη και επεξεργαστη τοσο γρηγορα και ποιες αναγκες σου δεν εξυπηρετουσε ο υπολογιστης ειδικα οταν εβαλες και την καρτα γραφικων πανω, προσωπικα εγω εχω ξεζουμισει εναν p3 στα 1GHz και ακομα μπορω να κανω πραγματα μαζι του...
kostas7777777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 εγω δύο αποριες εχω, που ακριβως δεν την παλευε ο celeron και τι εφαρμογες περιμενες να σου δωσουν? ο celeron ηταν παρα πολυ αργος σε σχεση με τον 631 που πηρα. ασε που δουλευε συνεχως σε θερμοκρασιες 68-75. αυτους ολους που ξερω οταν αγορασαν pc τους εδωσαν cds με τα windows με nero με εφαρμογη αναπαραγωγης ταινιων με antivirus κτλ κτλ... εμενα προφανως λογω low budget το pc συνοδευονταν μονο απο cd windows παρολο που ειχε περασμενα μεσα ολαα τα προαναφερθεντα προγραμματα.
kostas7777777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 μητρικη και cpu αλλαξα μετα απο εναμιση χρονο
disqualified Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 μητρικη και cpu αλλαξα μετα απο εναμιση χρονο δλδ αγορασες το πρωτο pc δεκεμβριο του 2005 και στα μεσα του 2007 εκανες αναβαθμιση με p4???
kostas7777777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 δλδ αγορασες το πρωτο pc δεκεμβριο του 2005 και στα μεσα του 2007 εκανες αναβαθμιση με p4??? ναι λογω κοστους ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να παρω εκεινη την στιγμη μεγαλη λαλακια ετσι???
kostas7777777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 το μονο που εχει μεινει τωρα να αλλαξω ειναι αυτος ο p4. αλλα δεν τον αλλαζω τωρα. η κοπελα μου εχει μητρικη με pci ddr2 κτλ κτλ κτλ και τον μαρτιο θα μεινουμε μαζι. οποτε.... τερμα με τις αναβαθμισεις
disqualified Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 για μενα τζαμπα εκανες αυτες τις αλλαγες, το μονο που χρειαζοταν το pc σου ηταν λιγο παραπανω ram γι αυτο ισως ενθουσιαστηκες με τις επιδοσεις του p4 σε σχεση με τον celeron d που ειχες
adi32 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 εγω αυτο που κανω ειναι να αλλαζω pc καθε 2 χρονια πουλωντας το παλαιο ετσι ωστε να μην εχει χασει τελειως την αξια του αυτο που παιρνω κοιταω να ειναι καποιο με μεσαιας κατηγοριας cpu και καπως καλη καρτα γραφικων δεν ειναι απαραιτητο να παιρνουμε οτι πιο καινουριο κυκλοφορει μια φορα ειχα κανει βλακεια και ειναι αγορασει cdrecorder μαζι με dvd με 100.000 δρχ
kostas7777777 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 και με την ιδια ram που δοκιμαστηκαν φιλαρακι οι διαφορες ηταν μεγαλες. σε θερμοκρασια και σε σταθεροτητα. τωρα το fm που παιζω που δεν εχει και τις τεραστιες απαιτησεις ειναι μετρο συγκρισης για μενα και ολα γινονται 2-3 φορες ισως και παραπανω πιο γρηγορα με τον p4 και την ιδια ram. o celeron ετρωγε κατι κολληματα ασ τα να παν.
slipknot Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά ότι και να λέμε εγώ ένα ξέρω.Το pc είναι μεγάλος κουβάς.Ότι και να κάνεις,αργά ή γρήγορα θα αναγκαστείς να τα σκάσεις.Μια καλή λύση(αν και δεν είμαι 100% σύμφωνος) είναι αυτό που λέει ο adi32.Κι εγώ απ΄ ότι φαίνεται θα πουλήσω αυτό κάποια στιγμή και θα αγοράσω κάτι καινούργιο.Φυσικά και δεν πρέπει να αγοράζουμε ότι πιο καινούργιο,για μένα αυτά είναι μόνο για μόστρα.Παίρνεις ότι πραγματικά χρειάζεσαι και όχι περιττά πράματα.Το θέμα είναι να μπορείς να προγραμματίσεις σωστά τις αγορές σου.
NikMet Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ένα είναι σίγουρο....ποτέ δεν επενδύεις στη τεχνολογία
slipknot Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Άντε,αν θέλετε πείτε και εσείς δικές σας ιστορίες με λάθος αγορές,αναβαθμίσεις και γενικά λάθη που έχετε κάνει όσο καιρό χρησιμοποιείται pc.Θα έχει ενδιαφέρον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.