zxcv Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 παιδια χρονια πολλα. αποφασισα και πηρα μια lcd 17" για τα παιδια μου για να βλεπουν τηλεοραση στο δωματιο τους. φυσικα πρεπει να τη συνδεσω με ενα standalone πακετο. θα ηθελα να μου προτεινεται κατι μιας και ειμαι ασχετος. βασικα με ενδιαφερει η ποιοτητα της εικονας. ευχαριστω και καλη χρονια!!!
Tzimmys Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα χωρίς να ξέρω από ποιότητα γιατί δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, θα σου πω να πας για AverMedia. Θα βρεις σίγουρα στο Πλαίσιο κ μπορεί και στο eshop ( και αλλού εννοείται). Αυτήν ας πούμε φένεται καλή.
slaughter Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 βασικά μπορούσες να πάρεις μια lcd οθόνη με ενσωματωμένο tv tuner 19ρα κ πάνω κ να μην κάνεις πατέντες με απλές οθόνες (εκτός αν είχες ήδη την οθόνη ) που στην τελική μπορεί να σου κοστίσει και παραπάνω βλέπε LG k Samsung
salaminas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 εχω aver media μακρυυυυυυυυυυααααααααααααααααααααα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.