stalitsa_1210 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 καλησπερα!! εχω το virtumonde.DII και δεν μπορω να το σβησω! εχω προσπαθησει με το spybot search and destroy και με το spyware doctor αλλα δεν εχω καταφερει κατι! επισης ωαχνοντας μπηκα σε μια σελιδα http://www.ca.com/gr/ που κανει search για spam και μου βρηκε τα εξεις: P2P "Grokster" found in: • key "hkey_classes_root \magnet Downloader "Matcash" found in: • key "hkey_classes_root \wr" Trojan "Clspring GW" found in: • key "hkey_current_user \software\mozilla\firefox\extensions" value "{59a40ac9-e67d-4155-b31d-4b7330fcd2d6}" P2P "KaZaA" found in: • key "hkey_local_machine \software\magnet" Rogue Security Software "SpyGuardPro" found in: • key "hkey_local_machine \software\spyguardpro" Downloader "Loadtrex A" found in: • key "hkey_local_machine \software\xpre" Adware "WinAble" found in: • Folder "C:\Program Files\WinAble" Downloader "FishDown E" found in: • File "c:\Temp\1cb\syscheck.log" Downloader "Matcash Y" found in: • File "C:\WINDOWS\b122.exe" αυτα τα λιγα.. αν μπορει καποιος να μου πει τι να κανω για να αποφυγω το format.. δεν ξερω πως τα καταφερνω και κολλαω!! λιγη βοηθεια please!!!! ευχαριστω!!!!
Black Demis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δοκίμασε αυτό: κατέβασε το unlocker εγκατέστησε το πάτα δεξί κλικ unlock επάνω στο αρχείο που θέλεις restart και μετά το σβηνεις (δοκίμασε και να κάνεις σάρωση με Spybot σε ασφαλής λειτουργία)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.