aledjo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 θελει και ερωτημα? ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! 1. τα πετανε ολα εξω.... 2. πας διακοπες 3. δε κουβαλας μπουφαν κτλ 4. πινεις το καφε σου και κανεις σεξ οπουδηποτε! (παγκακι, πλαζ, ταρατσα... κτλ) 5. τα μαγαζια, cafe-club γεμιζουν πιο πολυ απ'οτι το χειμωνα ασε που ειναι και πιο οικονομικο.... το χειμωνα εχει πετρελαια κτλ.... το καλοκαιρι κοιμασαι οπουδηποτε! και 1002 αλλα πραγματα! βουνο ή θαλασσα?
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Βουνό γιατί δεν μπορώ τα μπάνια στη θάλασσα,τον πολύ κόσμο,τα γυαλιά στην άμμο κλπ κλπ insomnia ή χ(όπου χ ένα οποιοδήποτε άλλο forum,διαλέξτε) ?
aledjo Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 http://www.psep.net/portal/ (γιατι ειναι πιο κοντα στη νεολαια ) dvd-r ή dvd+r?
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 dvd+r γιατί τέτοια παίρνω και δεν ξέρω και τη διαφορά με τα - Να πλακωνόμαστε με το κορίτσι για pc ή όχι ?? (εδώ σας θέλω) !!
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 οχι γιατί έχει και το κορίτσι δικό του pc.. μαύρο ή κόκκινο ?
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 οχι γιατί έχει και το κορίτσι δικό του pc.. Ένας απ' τους 2 μας έχει καταλάβει λάθος.Εγώ εννοούσα το koritsi_gia_pc...εσύ ποιο κορίτσι εννοούσες ? μαύρο ή κόκκινο ? Μαύρο γιατί είμαι emo,εξάλλου το μαύρο αδυνατίζει. Κουστουμιά ή φόρμες ?
Achilles Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Κουστούμι γιατί είμαστε ωραίοι Άντρες. Mile high club ή sex on the beach;
tsipouro Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Mile high club γιατί οι αναταράξεις είναι πιο ερεθιστικές. Ολυμπιακή ή Aegean ?
Amikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ολυμπιακή, για την ιστορία της! Σαμουέλ Ετό ή τσάμπα παγωτό;
slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Τσάμπα παγωτό γιατί είναι πιο νόστιμο. πανούσης ή νταλάρας ?
pop corn Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Νταλάρας. Προτιμώ τη συγκίνηση από το γέλιο. Μυθιστόρημα ή συλλογή διηγημάτων;
Commentator Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 μυθιστορηματα γιατι οι συλλογες πιανουν χωρο luά luά ή καλα κρασά;
marantonis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 μυθιστορηματα γιατι οι συλλογες πιανουν χωροluά luά ή καλα κρασά; Καλά κρασα γιατι ο Λουα Λουα ειναι χασογκόλης... Με στρινγκ ή χωρις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.