pigas0s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 HELP ME PLZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ποίο sagem είναι αυτό και πως το συνδέεις στο pc με usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Διαφορετικό μήκος wep υπάρχει μεταξύ 64 & 128bit κλειδιού... Το δικό μου δεν είχε ποτέ θέμα στο να του περάσω το 128bit κλειδί. Σε κονσόλα από ubuntu, δώσε iwconfig και μετέφερε εδώ το αποτέλεσμα. Δώσε περισσότερα στοιχεία για το router σου και τον τρόπο που προσπαθείς να συνδεθείς (ασύρματη κάρτα δικτύου). Με καλώδιο συνδέεσαι ή ούτε και έτσι? file mou vagpap edo se blepo ligo psagmeno kai 8a se boi8iso Προσωπική χάρη μου κάνεις που δίνεις λίγα περισσότερα στοιχεία για να λυθεί το πρόβλημά σου? Αν είναι έτσι να το ξέρω, δεν χρειάζεται να μου κάνεις καμία χάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.