ababapanos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 to kerato mou kuriakatika... to DVDR DL pioneer 111DBK pou ixa exepnefse malon, ksafnika den ton vlepoun ta windowsXP , enw sto bios fenete kai to anagnwrizei kanonika. mesa sta windows omos den fenete oyte stis siskeves oute pouthena alou. se alo computer pou to ebala otan fortosan ta windws vista i othoni emine mavri. alaxa kai master kai slave kai tipota to pioneer den to vlepoun ta windows enw ena alo nec pou ex to vlepoun kanonika. Iparxei periptosi na ginei kati? i na parw alo?
blackstar Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Αν ξεκίνησες με μπλε οθόνες δεν είναι καλο σημάδι, και μάλλον καλά θα είναι να κοιτάξεις για κάποιο άλλο, εκτός αν έχεις πολλή ελεύθερο χρόνο και όρεξη για πειράματα.
ababapanos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 den exw mple othones, kai opos ipa auto pou mou dinei liges elpides einai oti to drive anagnorizete apo to bios, sta windows einai san na min iparxei...
Achilles Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Το bios μπορεί να αναγνωρίσει και ένα χαλασμένο σκληρό. Πληροφορίες για τις συσκευές διαβάζει, σε ειδικό τμήμα τους. Μάλλον θα το πετάξεις φίλε.
Bougas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Βάψτο μπλέ και πέτα το στην θάλασσα... εξαιρετικη απαντηση! +1 respect!
liopyr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 δοκίμασες να μπεις σε safe mode? υπάρχει πιθανότητα να κάνει conflict με κάποιο software, παρόμοιο πρόβλημα είχα συναντήσει παλιότερα όταν είχα περάσει το ''deamon tools''...
blackstar Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δοκίμασε να κανείς delete τα upper and lower filters, εναλλακτικά δοκίμασε να κανείς boot με κάποιο live cd.
gherudos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έκανε και σε μένα,χωρίς δεύτερη σκέψη πήγα κι αγόρασα το 112D.Το είχα πάρει από eshop και σιγά μην μπω στη διαδικασία των 2 μηνών μέχρι να μου φέρουν καινούριο.Απλά δεν ξαναψωνίζω από e-shop.
dhmak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Γειά χαρά παιδιά, παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ, εδώ και ένα μήνα έχω το LG GH-22LS30 έχει SATA σύνδεση, ενώ σε κάθε εκκίνηση των Windows εμφανίζεται στο "Ο Υπολογιστής μου" καμιά φορά όταν του βάζω να διαβάσει κάποιο δισκάκι, ενώ το λαμπάκι του αναβοσβήνει κανονικά και φαίνεται να το διαβάζει, εξαφανίζεται απο τα Windows (και απο το "Ο Υπολογιστής μου" και απο την "Διαχείριση Συσκευών") και πρέπει να κάνω επανεκκίνηση για να ξαναεμφανιστή στα Windows. Τί λέτε να φταίει ;; Πρίν το LG είχα το SONY DRU700A και νομίζωμ δέν είχε εξαφανιστεί καμιά φορά. Στο σύστημα έχω εγκατεστημένα Windows XP SP3 GR με Daemon Tools. Είχα ακούσει παλιότερα για πρόβλημα που έχουν τα XP και πού και πού δέν εμφανίζουν το DVD-ROM/RW (και κάπου είχα βρεί το tweak που το διόρθωνε (όπως έλεγε) .αμώτο δέν θυμάμαι που το είχα βρεί) Ξέρει κανείς, κάτι γι' αυτό ;; Μπορείτε να βοηθήσεται ;;
blackstar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Φαίνεται στο bios; Αν ναι, τότε πανε κάπου στη διαχείριση συσκευών να δεις αν υπάρχει και εκεί και λειτουργεί σωστά.
dhmak Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Στο BIOS φαίνεται αλλα όταν εξαφανίζεται απο το "Ο Υπολογιστής μου" εξαφανίζεται και απο την "Διαχείριση Συσκευών" αλλά απο την άλλη το LG διαβάζει (αναβοσβήνει το λαμπάκι του, με την συχνότητα που αναβοσβήνει όταν διαβάζει) τα δισκάκια, φαίνεται δε φαίνεται στα Windows. Βρήκα αυτό και το έκανα, ελπίζω αυτό να ήταν το πρόβλημα.
blackstar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2009 Στο BIOS φαίνεται αλλα όταν εξαφανίζεται απο το "Ο Υπολογιστής μου" εξαφανίζεται και απο την "Διαχείριση Συσκευών" αλλά απο την άλλη το LG διαβάζει τα δισκάκια, φαίνεται δε φαίνεται στα Windows Sorry? αν δε το βλέπει στην διαχείριση πως γίνεται να διαβάζει cd η dvd; Εγω θα έκανα unistall τα daemon tools και οτι παρόμοιο software δημιουργεί εικονικά drive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.