DioNiSis_000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 το καλώδιο που χρησιμοποίησα δεν είναι το απλό(μαλακό) utp αλλά αυτό που χρησιμοποιείτε για τις γραμμές μέσα στον τοίχο που είναι πιο σκληρο και δύσκαμπτο από το συνηθισμένο είναι πιασμένο δεν κρέμεται πουθενά και έχω προσπαθήσει να το περάσω σε σημεία που να το βλέπει ο ήλος και η βροχή όσο γίνεται λιγότερο. απώλειες δεν υπάρχουν καθόλου.
karakostk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Απώλειες δεν πρόκειται να έχεις εάν δεν ξεπεράσεις τα 90m. Μερικές φορές υπάρχουν και switch (συγκεκριμένων κατασκευαστών) που σου προτείνουν να χρησιμοποιήσεις έως και 200m μήκος καλωδίου μεταξύ πάντα 2 δικόν τους switch (Σαν υλοποίηση είναι τελίως έξω από οποιδήποτε βιομηχανικό στανταρτ). Τα msec (εάν έχεις συνδέσει τα καλώδιο με τη σωστή χρωματική σειρά και είναι κάτω από 90m) επιρεάζονται κυρίως από το switch και τiς κάρτες δικτύου και ελάχιστα από το μήκος του καλωδίου. Οτιδήποτε κάτω <10msec είναι αποδεκτό σε ένα LAN 100 Mbps. Από εκεί και πάνω αρχίζεις και το ψάχνεις αρχής γενομένης από την σωστή χρωματική σειρά των καλωδίων.
jim788e Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2008 Δειτε τώρα και αυτό Απόσταση καλωδίου σε 2 δωμάτια 8μ.Από ρούτερ σε xbox και δεν παίζει με τίποτα.έχω packet loss πάνω από 50% σε μικρά πακέτα σε μεγάλα ούτε λόγος. ούτε καν παίρνει ip μέσω dhcp.Το καλώδιο που αγόρασα είναι utp cat5e και τα βύσματα τα έβαλα 3 φορές ξανά και ξανά. Πιστέψτε με ξέρω να περνάω και έκανα ένα 4.5μ και δούλεψε. Δοκίμασα και με άλλους ρούτερ και δεν έπαιζε ούτε το 4.5μ με κάποιους.δοκίμασα στην άκρη και λαπτοπ και ρούτερ με σουιτσερ. Η μόνη παρεμβολή σκέφτομαι το wireless poy έχω. Λέτε να πάρω ftp ;;;Εκανα και 2 8μετρα μπάς και γίνεται καμια χαζομάρα αλλά τιποτα. Καμιά ιδέα
titikos46 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 πέρασα το καλώδιο το συνδεσα και όλα οκ.κάνω ping με το ρούτερ και έχω 0% απώλεια και 0 ms χρόνο. αυτά που γράφει ο titikos46 μάλλον δεν ισχύουν από ίντερνετ κατεβάζω με την ίδια ταχύτητα που έχω και με 1μ καλώδιο. ~85KB/s με 768. ισως ναναι και ετσι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 τι ίσως ρε titiko...λάθος τα βλέπει ή υπονοείς ότι λέει ψέματα?
100 010 00 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Ο τιτικος θελει ενα χρονο εκπαιδευση, δυο χρονια περασματα καλωδιων και τρια χρονια συνδεσεις κατω απο τα γραφεια για να το εμπεδωσει
titikos46 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 τι ίσως ρε titiko...λάθος τα βλέπει ή υπονοείς ότι λέει ψέματα? Οχι ειπα μπορει ναναι και ετσι.
parsifal Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί συνεχώς ποστάρεις δυο-δυο τα μηνύματα; Υπάρχει και το κουμπάκι για να προσθέσεις στο καπάκι κάτι που ξέχασες...
StavrosD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 1η λύση: Βάζεις καλώδιο UDP Cat5 για 100mbit ή Cat6 για 1Gbit (και το Cat5 κάνει για μικρές αποστάσεις, μερικές δεκάδες μέτρα). Θεωρητικά το καλώδιο μπορεί να έχει μήκος έως και 100μ εντός προδιαγραφών. Λύση 2: Στο ενδιάμεσο βάζεις ένα wireless bridge, ώστε να φτάνει το σήμα ασύρματα μέχρι εκεί που θες. Θα τρώς όμως και ακτινοβολία όπως με όλα τα ασύρματα δίκτυα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Οχι ειπα μπορει ναναι και ετσι. τι μπορεί? αφού είναι έτσι όπως τα λέει... σου ζητάει ξεκάθαρα ο Dark_Son να εξηγήσεις που βασίζεις την θεωρία σου και εσύ δεν απαντάς... απλά δεν παραδέχεσαι ότι αυτό που είπες πιο πάνω δεν ίσχυει
100 010 00 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2008 αφηστε το παιδακι ρε σεις.... μη του κολλατε.... απλα δε ξερει και δε το παραδεχετε.... δικο του ειναι το προβλημα και οχι δικο μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.