Προς το περιεχόμενο

Iced Earth ticket

akpe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί έγινε φίλε μου; Το μετάνοιωσες ή δεν σε βολέυει η μέρα; Έμαθα ότι θα παίξουν και δεύτερη μέρα, αλλά δύσκολα θα μαζεύψουν το κόσμο που περιμένουν. Να μήν σου πώ ότι θα πληρώσουν κι όλας από την τσέπη τους.<p>Εγώ πάντως τους έχω δεί 3 φορές και δεν σκοπέυω να πάω αυτή την φορά (όπως και πολύ κόσμος) γιατί το τελευταίο album δεν είναι και ότι καλύτερο.<p>Αυτά από μένα. Ελπίζω να βρέίς άτομο να το πουλήσεις.

Δημοσ.

deuterh mera tha paixoune epeidh ta eishthria tou sabatou EXOUNE EXANTLHTHEI.....Mhn les asteia file crone oi Iced Earth kai lao exoune kai oi dyo synaulies tha nai sold out....Kai kati apla gia na to xerete ....ta sygrothmata se mia synaulia POTE MA POTE de bazoune apo thn tseph tous...I etaireia diorganoshs xanei ama xasei...Pantos ego tha pao giati tha paixoune 3 ores....mia ora gia kathe periodo.Symfono oti to new album sux alla ta palia einai koryfaia.

Δημοσ.

ʼκουσα ότι έβαλαν την δεύτερη μέρα γιατί θέλουν να κάνουν ηχογράφηση και να κυκλοφορήσουν και αυτοί DVD. Τελικά έχει γίνει πολλή της μάδας το DVD. Όλα τα συγκροτήματα βλέπεις DVD. Οι iron maiden DVD, oi motorhead DVD, oi Judas priest ομοίως. Τώρα το όσον αφορά τον λαό που έχουν οι Iced Earth, έχουν πράγματι λαό αφού το alive έγινε χρυσό απλά το τελευταίο τους δεν ήτνα και ότι καλύτερο .<p>Τέλος πάντων. Όσοι πάτε να περάσετε καλά.

Δημοσ.

Φίλε SPOOKER αν πράγματι θα κάνουν μαγνητοσκόπιση για την κυκλοφορία DVD να περιμένεις διαφορετικό set για να συμπεριλάβουν όσο το δυνατό περισσότερα κομμάτια (το ίδιο δεν έκαναν με το Alive?). Από την άλλη δεν θα είνα ιη μέρα με την νύχτα ακριβώς επειδή πρόκειται για μαγνητοσκόπηση και μπορεί να θέλουν πολλά πλάνα από το ίδιο κομμάτι. Θα δείξει. Πάντως δεν είναι Iron Maiden που παίζουν σε κάθε συναυλία το ίδιο setlist.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...