alex89 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Κοίταξε, ότι διαβάζεις είναι κέρδος στο να μάθεις. Όπως είπε και ο φίλος με τα μάνιουαλς μπορείς να μάθεις πολλά. Στην πράξη, όπως είπε ένας άλλος φίλος, βρίσκεις χαλασμένα μηχανήματα και κάνεις πειράματα. Και το πείραμα είναι καλό, αλλά αν δεν έχεις κάποιες γνώσεις, τι πείραμα να κάνεις; Δουλειές στα τυφλά δε γίνονται. Μαθαίνεις τα βασικά, κάνεις και κάποια στην πράξη και προχωράς σιγά σιγά. Θέληση αν έχεις, όλα τα καταφέρνεις. Και προσπάθησε τώρα που αρχίζεις να μαθαίνεις, να διαβάζεις από sites εταιριών γιατί στα φόρουμς δεν τα ξέρουμε όλα και μπορεί να πούμε καμιά χαζομάρα και να τα μάθεις στραβά, ή να μπερδευτείς ακόμα παραπάνω. Στα φόρουμς έχει τα stiky πως λέγονται που βοηθάνε πάρα πολύ! Πάντα ότι ρωτάω που δεν ξέρω το διασταυρώνω και από αλλού!
macgyver Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Αγαπητέ φίλε, Θα σου δώσω μια συμβουλή. Το hardware πια έχει πεθάνει. Εκτός αν ασχοληθείς σαν τεχνικός δικτύου. Εκεί κάτι γίνεται. Το ψωμί είναι στο software και μια που είσαι σε ΑΕΙ πληροφορικής κοίτα να μάθεις μια δυνατή γλώσσα προγραμματισμού (C, C++, Visual Basic) και πίστεψε με στο μέλλον θα μπορέσεις να αποκατασταθείς ποιό εύκολα. Καλή χρονιά σε όλους.
nik00ss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ξεκινα απο εδω και σιγα σιγα μαθαινεις τα πολυ βασικα,βρες και εναν σχετικα παλια pc και ξεκινα τους πειραματισμους,κανε login σε φορουμς π.χ overclockers,the lab,pc magazine, και διαβαζεις τις αποριες των παιδιων ,που μπορει να ειναι και δικες σου....αλλα πανω απο ολα εξοπλισου με υπομονη και οχι βιαστηκα πραγματα....
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 αδερφέ όλοι από το 0 ξεκινήσαμε αν δεν παίσει κάτι χαλασμένο στα χέρια σου να σπάσεις το κεφάλι σου να το φτιάξεις δεν θα δεις φως γνώσεις δεν θα πάρεις από το διάβασμα πάρε κανένα pc φίλου που τα'φτυσε και ζορίσου λίγο να το φτιάξεις εγώ ξεκίνησα πολύ αργά με τα pc δεν πάνε 2-3 χρόνια που ασχολούμε με το hardware το πρώτο πράγμα που σκάλωσα δεν μπορούσα να περάσω drivers για να κάνω raid δεν ήταν καν hardware και τώρα έχω φτάσει να modάρω ότι πέσει στα χέρια μου ιδικά κάρτες γραφικών σιγά σιγά με υπομονή και εμπειρία θα τα μάθεις δοκίμασε να κάνεις overclocking σε ένα pc χωρίς βοήθεια να μπεις λίγο στο νόημα πώς δουλεύουν τα πράγματα με τα ρεύματα και τις ψύξης και σιγά σιγά θα μπαίνεις μόνος σου πιο βαθιά αν σου αρέσει πάντα γιατί αν δεν σου αρέσει αυτό που κάνεις δεν θα το μάθεις ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.