pga21ole Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ενδιαφερομαι να ασχοληθω σοβαρα με το hardware service και θα ηθελα να μου προτεινετε ,αν γνωριζετε,καποιο καλο ebook για το σκοπο αυτο.θα το προτιμουσα στα ελληνικα οχι οτι τα αγγλικα με χαλανε βεβαια...
pigas0s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ego pantos den me boi8ise kapio biblio xalasa ena pc kai ema8a
pga21ole Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 θελω κατι του στιλ απαντησεις στα προβληματα που δημιουργουνται στο hardware του pc.προς θεου δν αντιλεγω στα λεγομενα σου απλα κατι για να αρχισω στα σοβαρα το θελω.
pigas0s Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 den exo kati sigkekrimeno auti tin stigmi ala 8a psakso na se boi8iso esto kai gia arxi dioti einai para pola gia na ma8is
spooksville21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 pga21ole δυσκολα θα βρεις κατι που να αναλυει καθε τι σε τι οφειλεται γιατι ειναι τοσο περιπλοκα φτιαγμενα που ενα σφαλμα μπορει να εχει πολλες αιτιες, το καλυτερο ebook για μενα ειναι το insomnia και αλλα forums με ατομα που ασχολουνται σοβαρα.
Vatos_locos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 με e-book δεν θα κάνεις δουλεία με την εμπειρία και την όρεξη που έχεις ίσως ξεκίνα να απασχολήσατε με pc φίλων σου που χάλασαν και γενικά pc γνωστών σου και θα καταλάβεις τι σου λέω
pigas0s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 mia leksi 8a po kai balto kala sto mialo sou piramatisou
spooksville21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 lol pigasos με πειραματισμο χαλας δε μαθαινεις... πρωτα συμβουλευεσε και μετα κανεις οτι σε φωτισει ο θεος. p.s.- οταν θες να διορθωσεις ενα post κανε "επεξεργασια¨"
oneofthem Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 καμιά σχέση, διαφωνώ ότι μονόδρομος είναι ο πειραματισμός προφανώς αν δεν πειράξεις δε θα μάθεις βέβαια, αναγκαστικά θα πειραματιστείς και αυτό συνεπάγεται και μεγάλο κόστος αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε μπορείς να βρεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες αλλιώς - κατεβάζεις τα manual και τα διαβάζεις = η πιο χρήσιμη πηγή πληροφόρησης για το θέμα hardware είναι τα manual - οι περισσότερες κατασκευάστριες τώρα πια αρχίζουν και φτιάχνουν λίστες faq/help με τα πιο συνηθισμένα και εύκολα στη λύση προβλήματα - site/forums εννοείται, καλύτερα όσο πιο dedicated και όχι γενικά όπως εδώ - πχ forum συγκεκριμένα και μόνο για σκληρούς πχ, λέμε τώρα, επίσης κάνεις google με βάση προβλήματα για συγκεκριμένα προϊόντα, να δεις τι προβλήματα συναντιώνται συνήθως, επίσης μερικές φορές υπάρχουν πρακτικές πληροφορίες που δε μπορείς να βρεις αλλού, πχ πρόσφατα διάβασα - άρθρο και με φερόμενη επιβεβαίωση της εταιρίας - για ένα πρόβλημα που έχουν τα κατά τάλλα πολύ καλά seasonic psu σε workstations λόγω μιας προστασίας που έχουν και δε συνεργάζεται με όλες τις μητρικές που έχουν μια άλλη δική τους προστασία και τελικά τα μηχανήματα δε μπορούν να πάρουν μπρος καν - αυτά δε μπορείς να τα βρεις αλλού, θέλει ψάξιμο - σε άλλο στάδιο πιο μετά, πας σε κανονική εκπαίδευση, αναγκαστικά θα πρέπει να μάθεις πχ κάποια ηλεκτρολογικά, γιατί οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι συγκεγχυμένες, μπορώ να σου βρω ένα αξιόπιστο άρθρο που να εξηγεί γιατί τα πολλά rails είναι καλύτερα και άλλο ένα που να σου αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο, αν δεν έχεις δική σου γνώση δε μπορείς να κρίνεις τι ισχύει, πιθανώς και τα 2 ανάλογα την περίπτωση, αναγκαστικά θα πρήξεις τον vatos ή θα μάθεις μόνος σου - και βέβαια αν πραγματικά θες να ασχοληθείς - πχ αν δουλεύεις σε τοπικό κατάστημα hardware και θες να μάθεις περισσότερα για να γίνεις καλύτερος στη δουλειά σου - πρέπει να αρχίσεις να κοιτάς γενικότερα τι προϊόντα-λύσεις υπάρχουν στην αγορά, είναι τόσα πολλά που θέλει ψάξιμο και ταξινόμηση στη σκέψη σου, αν θες να ασχοληθείς με αυτό πρέπει να γνωρίζεις 5 πράγματα για κάθε κομμάτι, αλλιώς είναι άχρηστο αν ξέρεις μόνο για σκληρούς μητρικές και επεξεργαστές γιατί αν χαλάσει ένα mouse δε θα ξέρεις τι φταίει
nik00ss Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ρωτωντας πας στη πολη.... αν εισαι διαβασμενος οι πιθανοτητες να κανεις μαμακια λιγοστευουν εως εκμηδενιζονται. για να ασχοληθεις σοβαρα με το αντικειμενο σε επαγγελματικο επιπεδο θα πρεπει να εχεις τελειωσει μια σχολη....κανενας δεν εμπιστευεται καποιον ερσιτεχνη και τα ''λεφτα'' ειναι στο στυσιμο δυκτιων και οχι στις απλες επισκευες που ετσι και αλλιως σχεδων ολοι οσοι εχουν pc τις κανουν. εδω μεσα στο φορουμ θα διαβασεις για παιδια που ενω δεν ξερουν ουτε τι ειναι η cpu ...να ετοιμαζονται να στησουν απο την αρχη ενα pc. Δεν γνωριζω ποιες ειναι η γνωσεις σου ..αλλα καλο ειναι να ξεκινησεις απο την αρχη,απο το Α.τη δομη και τα επιμερους εξαρτηματα ενος υπολογιστη.μετα συνεχιζεις... εδω ειμαστε για οποιαδηποτε πληροφορια
pga21ole Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 θα ηθελα κατι για να αρχισω λογω των γνωσεων μου γυρω απο το hardware.δε λεω εχω μαθει εμπειρικα αρκετα πραματα απο τα προβληματα που εχω κληθει να αντιμετωπισω αλλα επειδη στη σχολη ασχολουμαστε κυριως με αναπτυξη software(φανταζομαι ετσι γινεται σε ολα τα αει πληροφορικης)δν θελω να εχω τελειωσει και να μν ξερω γρη απο hardware.επισης το να γινω (κατι σαν)τεχνικος τωρα θα με βοηθησει να βγαλω και κανα φραγκο.πιστευω οτι εναν hardwara τον εμπιστευονται πιο πολυ απο εναν softwara.και πιστεψτε με μου εχει παρουσιαστει πολλες φορεςη ευκαιρια να βγαλω κανα ψιλο απο τετοιες μικροδουλειες αλλα τις αππεριψα λογω...φοβου μν καταστρεψω το πισι του αλλου.αυτα τα ολιγα.
poscaman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 αμα δεν καψεις κατι,τεχνικος δεν γινεσαι.αμα δεν περασουν δεκαδες πισι απ΄τα χερια σου,παλι τεχνικος δεν γινεσαι...τον καημενο τον δικο μου παλια οταν ημουν μικρος πιο πολυ (σε μερες) χαλασμενος ηταν,παρα δουλευε!! τωρα πλεον εχω παρει αλλον αερα.αλλα παλιοτερα τον κοιταγα με πραγματικο δεος,κι αναρωτιομουν τι κανει το καθετι..ε,τωρα κοιταω ετσι τους servers στη σχολη..
pga21ole Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 μια διευκρινιση απλα.δν ειναι οτι ειμαι ασχετος αλλα δεδομενου του οτι τα αει ψιλοαδιαφορουν για hardware πρεπει να ασχοληθω μονος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.