Tzimmys Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ μου είχε αρέσει αυτό το παιχνίδι. Κάπως παλιό τώρα, αλλά πολύ ωραίο. Όποιος το ξέρει και γνωρίζει, ας προτείνει κάποιο άλλο παιχνίδι σ'αυτό το στυλ.
Hlapatsas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Παιξε οπωσδήποτε το <<The Legend of Dragoon>> για Playstation1. Θα με θυμηθείς. 4 cd παιχνίδι είναι.Πολύ ανώτερο από Final Fantasy... Μην απογοητευτείς με το πρώτο cd, συνέχισε το και θα τρελαθείς.
Tzimmys Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Σε ευχαριστώ, αλλά από ότι βλέπω είναι για ps. Για pc ξέρεις τίποτα?
Hlapatsas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρω αν τα έχεις ήδη παίξει αλλά όπως προείπα ειπάρχουν και τα final fantasy 7 kai 8 για pc. Το παιχνίδι είναι για ps αλλά με ένα emulator για ps το παίζεις μια χαρά και στο pc.
Tzimmys Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Όχι, τα Final Fantasy δεν τα έχω παίξει αν και τα έχω ακουστά καιρό. Μου φένεται πως ήρθε η ώρα. Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.