GREGKERKYRA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδια έχω SNR 8 και 6 αυτη την στιγμη , και LA 46 και 25 αντίστοιχα. Μπορείται να μου πείτε αν είναι καλά στατιστικά; Τις τελευταίες μέρες μου κόβεται συνέχεια η γραμμή κ μπορεί να κάνει και 4 ώρες για ξανασυνδεθεί, κ ας του κάνω και 40 restart. Έχω HOL έκανα update sto router, έδωσα κ βλάβη στον ΟΤΕ και είπαν ότι το κοίταξαν. Άλλα το πρόβλημα συνεχίζει. Τι μπορεί να φταίει; 8 μήνες δεν έιχα πρόβλημα εδώ και 40 μέρες αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση. Στην Κέρκυρα όλα αυτά που δεν υπάρχει στην περιοχή μου πόρτα ούτε για δείγμα. 2ΜΒ μέσω ΗΟΛ απο ΟΤΕ.
titikos46 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι,βλαβη στα καλωδια του οτε.
White Wizard Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Το snr ειναι μετριο και εκει εντοπιζεται το προβλημα σου, σε συνδυασμο με τον παροχο που εχεις, και εξηγουμαι : η hol λογω λογισμικου που διαθετει αντιμετωπιζει προβληματα αποσυνδεσεων σε γραμμες με πολυ θορυβο, οπως η δική σου. Μαλιστα, μετα απο μερικες μερες αποσυνδεσεων κολλανε οριστικα τα μοντεμ τους κσι χανεται οριστικα η συνδεση, οποτε δηλωνεις βλαβη και περιμενεις να κανουν reset και να επανελθεις. Μοναδικη λυση ειναι οταν βλεπεις προβληματα συγχρονισμου να αφηνεις το ρουτερ σου εκτος ρευματος για μια ωρα περιπου, ωστε να κανει reset η γραμμη σου. Προσοχη ομως πριν χαθει οριστικα η συνδεση, αλλιως αν δεν προλαβεις δεν θα εχει αποτελεσμα.
slaughter Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 47 la είναι μεγάλο , βάλε κ τα πιθανός χάλια καλώδια πικρή ιστορία !!!! βλάβη στον ΟΤΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.