Vatos_locos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 σκεφτήκατε το ενδεχόμενο να είναι ηλεκτρονικός ο θόρυβος ;
frenzy Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 σκεφτήκατε το ενδεχόμενο να είναι ηλεκτρονικός ο θόρυβος ; Δηλαδή; Τι εννοείς;
Vatos_locos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 οι πυκνωτές πολλές φορές όταν την ακούνε αρχίζουν και σφυράνε και κάνουν ακριβός να να πετάνε σπίθες από ηλεκτρικές εκκενώσεις ένα Bzzzzzzzz και το κάνουν μόνο όταν έχουν μεγάλο φορτίο για αυτό και όταν το παιδί ζορίζει το pc του το ακούει συνήθως τέτοιοι πυκνωτές είναι πάνω σε κάρτες γραφικών που παίζουν σε πολύ μεγάλες συχνότητες και πάνω στο board διπλό από τον CPU που κάνουν εξομάλυνση στα ρεύματα τις περιστερεώνες φορές αυτοί που την ακούνε είναι ηλεκτρολυτικοί και από πάνω τους έχουν ανοίγματα σαν να έχουν σκάσει αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητο για αρχή ας δοκιμάσει μια άλλη κάρτα γραφικών γιατί εγώ πιστεύω οτι άπο εκεί έρχεται ο θόρυβος το έχω πάθει και εγώ πολλές φορές σε κάρτες που είναι κατασκευασμένες με χαμηλής ποιότητας υλικά και όταν τις Clockάρεις/Modάρεις αρχίζουν να τραγουδάνε και οι Fanless κάρτες το παθαίνουν πιο εύκολα από την περισσότερη ζέστη που δέχοντε
RiPPeRilion Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Να σαι καλα....Για να δουμε....
iceman79 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Η μητρικη οπως και η καρτα γραφικων εχουν πανω τους παλμοτροφοδοτικα. Οταν μεταβαλλεται το φορτιο (αναλογα με την χρηση) μεταβαλλονται οι συχνοτητεσ λειτουργιας τους. Απλα στο δικο σου μηχανημα εισαι ατυχος και αυτες οι συνχνοτητες σε συγκεκριμενα φορτια ειναι εντος του φασματος που ακουει ο ανθρωπος. Ειδικα αν εχεις ενα αθορυβο απο ανεμιστηρες συστημα μπορεις να τις ακους
Vatos_locos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Η μητρικη οπως και η καρτα γραφικων εχουν πανω τους παλμοτροφοδοτικα. Οταν μεταβαλλεται το φορτιο (αναλογα με την χρηση) μεταβαλλονται οι συχνοτητεσ λειτουργιας τους. Απλα στο δικο σου μηχανημα εισαι ατυχος και αυτες οι συνχνοτητες σε συγκεκριμενα φορτια ειναι εντος του φασματος που ακουει ο ανθρωπος. Ειδικα αν εχεις ενα αθορυβο απο ανεμιστηρες συστημα μπορεις να τις ακους δεν παίζει κάτι τέτοιο ο θόρυβος από ηλεκτρονικά είναι μόνο από αστοχία υλικού εναν P3 στα 600Mhz εσύ τον ακούς όταν δουλεύει ;
iceman79 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 δεν εινα παντα απο βλαβες. εχω ενα pc στη δουλεια που απο καινουργιο εδω και 3 χρονια το κανει αυτο (ακουγεται οταν ρολαρεις σελιδες η φορτωνει καποιο προγραμμα) Επισης και η τελευταια καρτα γραφικων μου ακριβως το ιδιο, παλι απο καινουργια (βεβαια τωρα παλιωσε χιχιχι) edit Φανταζομαι ο ηχος ειναι κατι ενδιαμεσα σε τσσττσστσστστσστσστστ η σε πολυ γρηγορα "υψησυχνα σηματα μορς" ε?
Vatos_locos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 ναι δεν είπα πουθενά οτι δεν λειτουργεί και να κάνει έτσι και εγώ έχω μια κάρτα γραφικών που κάνει από καινούρια έτσι αστοχία υλικών είναι είπαμε το ανθρώπινο αυτί δεν ακούει τις συχνότητες που λειτουργούν τα εξαρτήματα εκτός αν τα δικά σου είναι το superman
alex89 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Τι θερμοκρασία έχει η mobo σου; Αν έχει μεγάλη τότε....Για εμένα δες τις θερμοκρασίες.
RiPPeRilion Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 32 MAX....Δεν νομιζω να ειναι αυτο....
alex89 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 32 βαθμοί όντως είναι μια χαρά. Ίσως κάποιο πυκνωτάκι της μητρικής....
alexiou92 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2008 εχω και γω ενα παρομοιο προβλημα σε ακυρους χρονους κανει ενα τριξιμο αρκετα δυνατο το οποιο ομως φαινεται οτι ειναι απο μεταλο σε μεταλο εχω κοιταξει ολες τι βιδες και τους σκληρους και εχω βρει και μια προσωρινη λυση μια κλωτσια και σταματαει αλλα για λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.