georgemarios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 επειδη έχω χάσει λιγακι την επαφη με την επικαιρότητα.... ....αυτο που λεει ο τίτλος. Τιποτα καλο τελευταια που να αξιζει τα λεφτα και το χασιμο χρόνου?
blashyrkh+ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 File m to diablo dn exei klwno.Einai koryfaio paixnidi+akseperasto.8a bgei +3 alla pote dn kserw mallon 8a arghsei.Esy an 8es dokimase to dungeon siege 2 pu ine epishs poly wraio paixnidi+me kala grafika g tn epoxh tu.8a me 8ymh8eis;)
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 titans quest kai to expansion tou.oxi san to diablo bebea pou opos ipan ine monadiko alla einai para poli orea paixnidia kai se grafika kai sta panta.
georgemarios Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 το titan quest το ειχα παιξει οταν βγηκε, και το βαρεθηκα περιπου οταν εφτασα στην αιγυπτο. Δεν υπηρχε τιποτα που να μπορει να με νικησει ακομα και χωρις να χρησιμοποιησω κανενα ability, no chalence.... δε ξερω για το expansion. To dungeon siege 2 νομιζω το τερματισα ή σχεδον το τερματισα. Πολυ καλο οντως αν και για υποκειμενικους λογους το 1 μου αρεσε περισσοτερο. Θα κοιταξω το Λοκι.... Ευχαριστω
Aleksiss Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Το καλυτερο απο όλα είναι νομίζω το sacred(βάλε τα patch). Σε λίγο βγάινει και Sacred 2 και όλος ο κόσμος περιμένει κατι καλό....
georgemarios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 σωστος, το sacred ηταν πολυ καλο. Το τερματισα 2-3 φορες χεχε (οχι δεν ειμαι καμμενος με το diablo, οχι δεν ειμαι, δεν....)
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 ta grafika tou sacred kai genikos olo to paixnidi miazei ligo me dungeon siege i ine idea mou?den exo pexei sacred apla etsi mou miazei apo ikones.oreo fenetai.
georgemarios Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 φιλε poulinos, οχι δε θα το ελεγα. Βασικα καμια σχεση τα γραφικα.... το sacred αν και ειναι 3d, την περισσοτερη ωρα σου δινει την αισθηση πως παιζεις με sprites σε ισομετρικο 3/4 (αν και αλλαζει η καμερα αν το θες)....
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 apla to ida se kati ikones sto google kai mou thimise ligo to dungeon.
giannak7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Hellgate London : απο τους δημιουργούς του Diablo
georgemarios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Hellgate London : απο τους δημιουργούς του Diablo ωπα, αυτο δειχνει καλο...
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Hellgate London : απο τους δημιουργούς του Diablo υπαρχουν 2 τετοια?ενα ονline kαι ενα κανονικο?η ειναι μονο το ονλινε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 μπορείς να το παίξεις είτε online είτε offline...διαλέγεις 1 game είναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.