Προς το περιεχόμενο

Λέτε να την Κάψω?

BloodRider

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κοίτα η μάρκα μάλλον λέγετε TAX(Δεν ξέρω άμα είναι σωστή η ονομασία)....αλλά ένας τεχνικός που είχα πάει το το PC για να μου βάλει FireWire Θύρες και έχει δει τι έχει μέσα το PC....Τον πείρα τιλ για να δω άμα μου την σηκώσει και μου είπε ακριβός το ίδιο πράμα με εσένα ότι η 2600pro έχει ελάχιστες ενεργειακές απαιτήσεις και κατά τα 99% θα στην σηκώσει...Αυτά ακριβώς μου είπε!!!!Ξέρεις καμία τετία μάρκα(ΤΑΧ....:eek:)?

ΑΤΧ και ειναι ο τυπος τροφοδοτικου για τη μητρικη δεν ειναι μαρκα

Δημοσ.
ΑΤΧ και ειναι ο τυπος τροφοδοτικου για τη μητρικη δεν ειναι μαρκα

Δεν λέω για ATX απλά η μάρκα λέγετα ΤΕΧ ή TEX....Έχει και γύρο του κάτι σαν πράσινα νέρα...:)

Δημοσ.
Δεν λέω για ATX απλά η μάρκα λέγετα ΤΕΧ ή TEX....Έχει και γύρο του κάτι σαν πράσινα νέρα...:)

:-):lol::-D:shock::cry::-(

Σοβαρά τώρα, μην τρελαίνεσαι. Βάλε την κάρτα στο μηχάνημα, κατά 99% θα δουλέψει. Από εκεί και πέρα μάζεψε λεφτά(100 ευρώ φτάνουν) και πάρε ένα καλό τροφοδοτικό για να σου μείνει.

Αν πέσεις στην περίπτωση του 1%, το μηχάνημα απλά δεν θα bootάρει. Τότε την κάρτα θα την φυλάξεις μέχρι να μαζέψεις το ποσό που είπαμε παραπάνω(ίσως και λίγο πιο κάτω από 100 στην χειρότερη). Το άλλο με τον Τοτό...ε, με τα 14 ευρώ ΞΕΧΝΑ ΤΟ!!!

Δημοσ.
Απλά σου προτείνω αυτό το τροφοδοτικό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700345

Από και ύστερα σου είναι αχρείαστο αν το τροφοδοτικό σου έχει αποδοτικότητα πάνω από 70% σε 100% φορτίο

Tomas αυτό το τροφοδοτικό που μου πρωτινές δεν είναι λίγο μικρό σε watt? Άμα θέλω στο μέλλον για μια αναβάθμιση δεν θα είναι λίγο μικρό????Να σε καλά για την βοήθεια!!!!Για αυτό μου αρέσει αυτό το forum....που βοηθούν τα παιδιά χωρίς να έχουν ιδιαίτερες γνώσεις από Η/Υ!!!!:o (εμένα π.χ)

Δημοσ.
Tomas αυτό το τροφοδοτικό που μου πρωτινές δεν είναι λίγο μικρό σε watt? Άμα θέλω στο μέλλον για μια αναβάθμιση δεν θα είναι λίγο μικρό????Να σε καλά για την βοήθεια!!!!Για αυτό μου αρέσει αυτό το forum....που βοηθούν τα παιδιά χωρίς να έχουν ιδιαίτερες γνώσεις από Η/Υ!!!!:o (εμένα π.χ)

Όχι, είναι τέρας! Σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει! Είναι Εnermax και με αυτό, έχω μια ΑΤΙ 1950PRO (πολύ ενεργοβόρα!). Τώρα που θα πάρω την 3870 πάλι το ίδιο τροφοδοτικό θα κρατήσω! :devil:

ΥΓ πουλάω την 1950Pro

Δημοσ.
Όχι, είναι τέρας! Σηκώνει βάρη και δεν κλατάρει! Είναι Εnermax και με αυτό, έχω μια ΑΤΙ 1950PRO (πολύ ενεργοβόρα!). Τώρα που θα πάρω την 3870 πάλι το ίδιο τροφοδοτικό θα κρατήσω! :devil:

ΥΓ πουλάω την 1950Pro

Να σε καλά αυτή θα πάρω μάλλον τότε τον άλλον μήνα !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...