BloodRider Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά έχω πάρει τώρα πρόσφατα μια Saphire Radeon HD2600pro 512 PCI-E....Και το τροφοδοτικό μου είναι λίγο μικρό(350Watt όπως δείχνει και η υπογραφή μου)....Το PC του έχω βάλει 2 CD-DVD Drivers μία TV-TUNER PCI και FireWire(Για την Ψηφιακή Βίντεο Κάμερα)....Λέτε να την σηκώσει? ....Ακόμα στο κουτί την έχω και περιμένω να μου πείτε απόψεις για να δω άμα την χρησιμοποιήσω Ευχαριστώ!!!!Και Καλές Γιορτές Χωρίς Βλάβες Στα PC σας Και με μια XFX 8800GTX 768MB στα PC σας........
epitropos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Να κάψης την κάρτα γραφικών λόγω μικρού τροφοδοτικού, λιγο απίθανο μου φαίνεται.Πιθανότερο είναι να καή το τροφοδοτικό, ή να υπερφορτωθή και να αρχίσει τα τρελά του.
red7genius Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Να κάψης την κάρτα γραφικών λόγω μικρού τροφοδοτικού, λιγο απίθανο μου φαίνεται.Πιθανότερο είναι να καή το τροφοδοτικό, ή να υπερφορτωθή και να αρχίσει τα τρελά του. με συνεπεια να κινδυνευουν να καουν ολα τα υπολοιπα!!
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 350watt ειναι υπεραρκετα, απλα δημιουργειται μια λαθος εντυπωση απο διαφορες συζητησεις στο forum
BloodRider Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 350watt ειναι υπεραρκετα, απλα δημιουργειται μια λαθος εντυπωση απο διαφορες συζητησεις στο forum Disqualified όμως η κάρτα λέει ότι θέλει 400wtt????Αλλά από τι μου είπε και ένας τεχνικός ότι η 2600προ 512 δεν χρειάζεται τόσες σημαντικές απαιτήσεις από WATT...Ισχύει λες?
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 νομιζω ενας φιλος μου τη δουλευει και με 300 αν δεν κανω λαθος σε εκδοση agp, αν ειχες προβλημα θα τραβαγε restart to pc
BloodRider Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 νομιζω ενας φιλος μου τη δουλευει και με 300 αν δεν κανω λαθος Δηλαδή λες να μην πάω για καινούργιο PSU?..Δεν την έχω βάλει ακόμα στο PC γιατί φοβάμε μην κάψω τπτ....
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δηλαδή λες να μην πάω για καινούργιο PSU? αν δεν παρατηρεις κατι ανησυχητικο στο pc σου οχι, αλλα αν θες να μην το σκεφτεσαι και εχεις τα χρηματα παρε ενα μεγαλυτερο που θα σου φανει χρησιμο και σε αναβαθμιση στο μελλον
BloodRider Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 αν δεν παρατηρεις κατι ανησυχητικο στο pc σου οχι, αλλα αν θες να μην το σκεφτεσαι και εχεις τα χρηματα παρε ενα μεγαλυτερο που θα σου φανει χρησιμο και σε αναβαθμιση στο μελλον Κοίτα χρήματα δεν έχω τώρα....Αλλα μία που έχω δει στο eshop μια πολύ φτηνιάρικη με 14ε λες να κάνει την δουλεία της----->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700154 Ή από το πλαίσιο------>http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1019341
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Κοίτα χρήματα δεν έχω τώρα....Αλλα μία που έχω δει στο eshop μια πολύ φτηνιάρικη με 14ε λες να κάνει την δουλεία της----->http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700154Ή από το πλαίσιο------>http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=1019341 τη δουλεια του σιγουρα την κανει δεν ειναι και ο,τι καλυτερο βεβαια...
BloodRider Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 τη δουλεια του σιγουρα την κανει δεν ειναι και ο,τι καλυτερο βεβαια... Για την μητρική θα κάνει????Δεν τα ξέρω αυτά τα pin ....Και ποιά είναι καλύτερη από αυτές τις 2????Να σε καλά φίλε μου για την βοήθεια!!!
disqualified Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 θες micro ATX καλυτερα να σου πει καποιος αλλος καποια προταση γιατι εχω καιρο να αγορασω τροφοδοτικο και δεν το εχω ψαξει
BloodRider Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 θες micro ATX καλυτερα να σου πει καποιος αλλος καποια προταση γιατι εχω καιρο να αγορασω τροφοδοτικο και δεν το εχω ψαξει Ευχαριστώ φίλε μ για την βοήθεια!!!Να σε Καλά και Καλές γιορτές!!!
Dark_son20 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 afta pou evales me 14euro den einai trofodotika.... tetragona koutakia apo anakiklomenes coca coles einai.... an to trofodotiko sou einai kana heroichi i kana chieftech mia xara tha anteksei to 350 i 2600 exei elaxistes energiakes apetiseis tis vazo na doulevoun se poli pio dinata pc me heroichi 380w
BloodRider Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 afta pou evales me 14euro den einai trofodotika....tetragona koutakia apo anakiklomenes coca coles einai.... an to trofodotiko sou einai kana heroichi i kana chieftech mia xara tha anteksei to 350 i 2600 exei elaxistes energiakes apetiseis tis vazo na doulevoun se poli pio dinata pc me heroichi 380w Κοίτα η μάρκα μάλλον λέγετε TAX(Δεν ξέρω άμα είναι σωστή η ονομασία)....αλλά ένας τεχνικός που είχα πάει το το PC για να μου βάλει FireWire Θύρες και έχει δει τι έχει μέσα το PC....Τον πείρα τιλ για να δω άμα μου την σηκώσει και μου είπε ακριβός το ίδιο πράμα με εσένα ότι η 2600pro έχει ελάχιστες ενεργειακές απαιτήσεις και κατά τα 99% θα στην σηκώσει...Αυτά ακριβώς μου είπε!!!!Ξέρεις καμία τετία μάρκα(ΤΑΧ....)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.