stabill Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Γεια χαρα σε ολους. Τις τελευταιες δυο ημερες, κατα το ξεκινημα του υπολογιστη και πριν εμφανιστει η μπλε μπαρα που φορτωνει τα Windows, "εφαγα στην μαπα" αυτο: Γενικα με τις μπλε οθονες, εχω ενα "θεμα", μια και πριν απο μηνες αντιμετωπιζα σοβαρο προβλημα με επανεκκινησεις στα καλα καθουμενα. Αποδειχθηκε οτι εφταιγαν οι μνημες τις οποιες και αλλαξα. Μαλιστα κατα την διαρκεια των "δοκιμων" κατεστρεψα και την motherboard και την αντικατεστησα κι αυτη. Απο τοτε ολα ΟΚ. Αυτο που βλεπετε παραπανω, εχει συμβει 2 φορες μεχρι στιγμης, δεν ειναι (ακομα?) συνεχομενο. Δεν συμβαινει ενω δουλευω, παρα μονο στο ξεκινημα και επαναλαμβανω οχι παντα. Και το κακο ειναι οτι δεν μου εμφανιζει καποιο μηνυμα οπως παλια (π.χ. BAD POOL CALLER κτλ.κτλ.). Βγαινει ετσι σκετο και δεν ξερω που μπορει να οφειλεται. Γενικα, προβληματα δεν εχω με το pc μου, ξεκινησε ετσι ξαφνικα απο προχθες, χωρις να μπορω να "υποπτευθω" κατι. Το συστημα μου ειναι αυτο που βλεπετε στην υπογραφη και χρησιμοποιω WIN XP SP2 ESSENTIAL. Αν καποιος εχει καποια - οσο το δυνατον - πιο ξεκαθαρη αποψη (μια και το μηνυμα ειναι τελειως γενικο και αοριστο) παρακαλω ας απαντησει. Ευχαριστω πολυ.
spooksville21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Εμενα ενα τετοιο μνμ μου εβγαζε οταν ειχα δουλεψει τον σκληρο μ σε αλλο υπολογιστη και ειχαν αλλαξει οι ρυθμισεις, και οταν εβαλα 2ο σκληρο και επρεπε να περασω τους drivers της m/b για raid. Εσυ δε νομιζω να εκανες κατι τετοιο, εχεις δοκιμασει αν ολοι οι σκληροι δουλευουν κανονικα? σου τους αναγνωριζει ολους στο βιος με τη σωστη σειρα boot? περιμενε μηπως καποιος χερει τι παιζει αλλιως αυτο που θα σου προτεινα ειναι αν εχεις drivers της m/b να τους ξαναπερασεις (ειδικα αν εχεις δισκετα), και να πας στην εγκατασταση των windows,και να κανεις αποκατασταση,
frenzy Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Ναι συνήθως αυτό βγαίνει ότα είναι corrupted κάποιοι drivers ή services των windows. Ξαναπέρνα drivers για όλο το hardware (ή αν υποτεύεσαι κάτι που δε δουλεύει σωστά μόνο αυτό) και αν στο ξαναβγάλει repair την εγκατάσταση των windows όπως είπε ο spooksville21
alex89 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ. Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει πολύ http://support.microsoft.com/kb/330182
averel01 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 παιδια μου βγαζει και εμενα μπλε οθονη!και μου εχει σπασει τα νευρα!μου βγαζει stop0x00000d1 και κατι αλλα!κατεβασα μια ανανεωση των windows για το συγκεκριμενο προβλημα αλλα παλι μου το βγαζει!πως μπορω να κανω επιδιορθωση??εχω service pack 2!!
liopyr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 stabill : είναι μάλλον πρόβλημα από το bios που βγάζει η gigabyte,κάπου διάβαζα πως λύνεται με bios update... συμβαίνει και σε εμένα, αλλά όχι πολύ συχνά, γι'αυτό δεν έχω μπει στο κόπο να κάνω update... (σε εμένα τουλάχιστον, συμβαίνει πιο πολύ στις επανεκκινήσεις, ή στην απενεργοποίηση)...
epitropos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Βγαινει ετσι σκετο και δεν ξερω που μπορει να οφειλεται Δοκίμασες να googl-άρης τον κωδικό σφάλματος 0χ0000007 ?? (και κυρίως, την τελευταία παράμετρο 0χBAC2...) ?? Απο θερμοκρασίες πώς είσαι ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.