blashyrkh+ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Nosferatu the Vampyre __m' aresei apisteuta h atmosfaira se authn tn tainia .Epishs mu arese tu Repulsion tu Coppola. Eseis ty lete?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2007 kapoia apo ta Hellraiser
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Να προσθέσω από ψυχολογικά, τον Ένοικο του Πολάνσκι.
Sellers Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Θα πω το ''The blair witch project'' γιατί μου άρεσε σαν ιδέα η όλη ταινία + με τρόμαξε πολύ η τελευταία σκηνή....
slipknot Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Θα πω το ''The blair witch project'' γιατί μου άρεσε σαν ιδέα η όλη ταινία + με τρόμαξε πολύ η τελευταία σκηνή.... Mια ερώτηση off topic απλά το έχω απορία(δεν έχω δει την ταινία).Το "The blair witch project" είναι αληθινή ιστορία ή και καλά την έχουν σκηνοθετήσει λέγοντας ότι είναι αληθινή ιστορία για διαφημιστικούς σκοπούς ? Edit: Εγώ θα πω την σειρά "A Nightmare on Elm Street" μιας και έχει συνδεθεί με μια πιο παιδική ηλικία και τότε είχα τρομάξει αρκετά.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 A tale of two sisters. Alien John Carpenter's The Thing. Ringu. (το πρώτο και original και μετά το Basudei) Συμφωνώ επίσης με Shining, τον Ένοικο, και το ενδιαφέρον concept και εκτέλεση του Blair Witch Project.
kirdou Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 η τριτη ταινια των Nightmare on Elm Street. freddy is back
DimAslan Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ο πρώτος Εξορκιστής είχε μεγάλο αντίκτυπο για μένα, καθώς και το τρομερό The Ring (το γιαπωνέζικο). Επίσης το γερμανικό Das Experiment είναι πάρα πολύ δυνατό...
Achilles Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ο πρώτος Εξορκιστής είχε μεγάλο αντίκτυπο για μένα, καθώς και το τρομερό The Ring (το γιαπωνέζικο). Επίσης το γερμανικό Das Experiment είναι πάρα πολύ δυνατό... +1. Ο αρχικός εξορκιστής.
Emilie Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Το Dracula του Coppola, Silence of the lamps, Cube.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.