Προς το περιεχόμενο

Creative

Commentator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ηχεία αυτά (Inspire T3100) είναι πολύ καλά.

Τα είχα παλιότερα μέχρι που μου χάλασε το βύσμα των ακουστικών και τα άλλαξα με τα I-TRIGUE 3220 επειδή δεν ήταν διαθέσιμα τα ίδια.

Ενα αρνητικό τους είναι οτι δεν έχουν έστω ενσύρματο χειριστήριο. Ο ήχος ανοίγει απο το πλαϊ των ηχείων και το ρυθμιστικό των μπάσων είναι πάνω στο subwoofer.

Δημοσ.
ωραιος ρε μαν.Δεν ξερω...ψηνομαι για 5.1 (και εχω τα λεφτα να τα παρω)

Λες ε?

Σου προτείνω τα 5.1 χαλαρά

και για τα συγκεκριμένα που είπα πιστεύω πως η τίμη τους είναι πολύ καλή..

Δημοσ.
Τα ηχεία αυτά (Inspire T3100) είναι πολύ καλά.

Τα είχα παλιότερα μέχρι που μου χάλασε το βύσμα των ακουστικών και τα άλλαξα με τα I-TRIGUE 3220 επειδή δεν ήταν διαθέσιμα τα ίδια.

Ενα αρνητικό τους είναι οτι δεν έχουν έστω ενσύρματο χειριστήριο. Ο ήχος ανοίγει απο το πλαϊ των ηχείων και το ρυθμιστικό των μπάσων είναι πάνω στο subwoofer.

δεν πειραζει, δεν χρειαζεται να γεμιζουμε καλωδια το γραφειο μας:-)

edit:αυτη η καρτα εχει μεγαλη διαφορα απο την αλλη που προανεφερα?http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977761&product=797014

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι η x-fi extreme audio αξιοποιείται μόνο με 7.1 ηχεία...

Εγώ έχω ήδη την audigy se σe ένα micro hi-fi (το sony cpx-1) και λέω να πάρω την x-fi αφού έδωσα την άλλη στον αδερφό μου.

Δεν έχω καν 2.1... Τι σημαίνει αυτό; Οτι δε θα δω καθόλου διαφορά;

Δημοσ.

Η x-fi αξιοποιειται και με 5.1.Οχι δεν θα δεις διαφορα.Εχεις 2.0 κανάλια ήχου.Για να ακουσεις τις δυνατοτητες της καρτας σου πληρως θα πρεπε να χες 7.1

Εγω παντως αναρωτιεμιαι ακομα, η Audigy SE με καλυπτει πληρως με τα ηχεια που θελω να αγορασω??

Δημοσ.

Ένας φίλος μου έχει την εν λόγω κάρτα με τα Logitech x530 και είδε διαφορά σε σχέση με της μητρικής (Asus P5K Deluxe)

Θα μου πεις τι σου λέω τώρα αλλά τέσπα...

Δηλαδή αν πάρω την x-fi δε θα μπορώ να εκμεταλλευτώ το crystallizer στο ηχοσύστημά μου; Ενδείκνυται μόνο για πολυκάναλο ήχο; Άμα είναι να πάω να πάρω πάλι μια audugy se...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...