Προς το περιεχόμενο

2x raptor 10.000rpm's RAID 0

after

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι σίγουρα απλά το λέω επειδή στην αρχή νόμιζα οτι σκεφτόσουν για 2*150...

Ε και λέω καλύτερα από 2*150 και 380 ευρώ είναι τα 2*74 και 260 ευρω.

Στην ουσία δε συμφέρει αλλά και 300gb μόνο για λειτουργικό κλπ είναι πολλά...

Κάπως έτσι το σκέφτομαι εγώ που με ενδιαφέρει η ταχύτητα...

Θα πάρω έναν 74αρη αυτές τις μέρες ο οποίος με καλύπτει άνετα κι αν κάποια στιγμή πάρω και 2ο θα είναι καθαρά για κέρδος σε ταχύτητα και όχι τόσο σε χώρο...

Δημοσ.

Ουτε εμενα με ενδιαφερει ο χωρος

20gb mp3 εχω και αλλα τοσα σε jpeg, σιγα....

Προσεξε ο 74αρης που θα παρεις να ειναι ο adfd, και οχι ο gd

Eγω ακομα δεν εχω αποφασισει τι να κανω :mad:

Δημοσ.

Απ'οτι φαίνεται τον adfd έχει το e-shop...

Είναι καινούριοι, 16mb buffer εντάξει αλλά γιατί τόσο κατηγορηματικός; Έχεις ακούσει τίποτα για τους άλλους;

Δημοσ.

Πράγματι ο Wd 10k Rpm κάνει τη διαφορά σε ένα σύστημα, γιατι ο hdd είναι από τα πιο αργά μέρη του H/Y. Μειονέκτημα του είναι η υψηλή τιμή και ο αυξημένος θόρυβος.

Video Video: raptor 10k

Δημοσ.
Απ'οτι φαίνεται τον adfd έχει το e-shop...

Είναι καινούριοι, 16mb buffer εντάξει αλλά γιατί τόσο κατηγορηματικός; Έχεις ακούσει τίποτα για τους άλλους;

Εννοεις για τους GD?

Ξερω οτι 2χ 36gb σε raid0, ειναι πιο αργοι απο εναν 150αρη μονο του

Επισης εχω ακουσει οτι ο 74 gd με τον adfd εχει σημαντικη διαφορα

Εγω παντως για raptor με βλεπω, μιλησα και με καποιους φιλους που εχουν raid και με συμβουλεψαν οτι για αυτο που θελω, ειναι καλυτερα ο raptor

Δημοσ.

Ο ραπτορ ειναι must, πραγματικα. Αν εχεις τα λ7 παρτον και δεν θα μεινεις απογοητευμενος. Οι 10000rpm δινουν μεγαλη αποκρισιμοτητα, μικροτερο χρονο φορτωματος και μικροτερο χρονο εγκαταστασης των windows.

Οσο για την χωρητικοτητα ο 150αρης ειναι μονοδρομος. Ο 36 σαν να μην υπαρχει, ο 74 πανακριβος οποτε πας στα 150. Θα εχεις απλετο χωρο και θα εισαι αρχοντας. Οταν θα εχεις φραγκα βαζεις αλλον εναν να του κανει παρεα να μην ειναι μονος! Κανοντας θα δεις μια παραπανω ταχυτητα σιγουρα αλλα οχι τπτ τρελο.

Δημοσ.
Ο ραπτορ ειναι must, πραγματικα. Αν εχεις τα λ7 παρτον και δεν θα μεινεις απογοητευμενος. Οι 10000rpm δινουν μεγαλη αποκρισιμοτητα, μικροτερο χρονο φορτωματος και μικροτερο χρονο εγκαταστασης των windows.

Οσο για την χωρητικοτητα ο 150αρης ειναι μονοδρομος. Ο 36 σαν να μην υπαρχει, ο 74 πανακριβος οποτε πας στα 150. Θα εχεις απλετο χωρο και θα εισαι αρχοντας. Οταν θα εχεις φραγκα βαζεις αλλον εναν να του κανει παρεα να μην ειναι μονος! Κανοντας θα δεις μια παραπανω ταχυτητα σιγουρα αλλα οχι τπτ τρελο.

Αυτο θα κανω, οπως το ειπες κιολας

Απο οτι ειδα εχει 78mb/s μονος του και 128mb/s σε raid0

Λεω να δωσω και τα +10? και να παρω την εκδοση με το πλεξιγκλας, λετε να κανει περισσοτερο θορυβο λογω αυτου?

Ημουν πριν λιγο σε εναν φιλο που εχει τον 74gb

Οντως, ο ηχος που κανει ειναι πορωτικος

Δημοσ.
Απο οτι ειδα εχει 78mb/s μονος του και 128mb/s σε raid0

Αστα, μετα δεν θα γυρνας πισω. Παντος μην κοιτας τα mb/s, την διαφορα την κανουν οι στροφες.

Οσο για τον ηχο πρωτη φορα που ηρθα σε επαφη με εναν SCSI seagate cheach 18giga 15000rpm ειπα οτι κανει αρκετο θορυβο, μολις ειδα ομως ποσο γρηγορα ψαχνει για ιους γουσταρα πολυ!

Δημοσ.

εχω ολους τησ σειρασ σε raid 0.οι καλυτεροι με διαφορα ειναι οι 36αρηδες.μετα οι 150 και τελευταιοι οι 74.για μενα παντα.εφοσον εχεισ controller τησ intel κανε το raid γιατι η διαμεταγωγη πραγματικα διπλασιαζεται.αν εχεισ nvidia τοτε βαλε τουσ μονους τους.o ραιδ τησ nvdia ειναι πολυ αργοσ.με intel chipset εχω δει και 188 με τους 36αρηδες 180 με τουσ 150αρηδες και 178 με τουσ 74αρηδες.σε nvidia εχω δει σε raid μονο μεχρι 103!!!!εφοσον ομως εχεισ ρ35 chipset καντο δαγκωτο.

Δημοσ.

παντως σε επιδοσεις αυτοι της μεγαλησ χωρητικοτητας οπως οι τελευταιοι 750 και 1000b ετους εχουν ξεπερασει σε επιδοσεις.στο μονο που παραμενουν κορυφαιοι οι raptor ειναι στην αναζητηση στο φορματ.

Δημοσ.
παντως σε επιδοσεις αυτοι της μεγαλησ χωρητικοτητας οπως οι τελευταιοι 750 και 1000b ετους εχουν ξεπερασει σε επιδοσεις.στο μονο που παραμενουν κορυφαιοι οι raptor ειναι στην αναζητηση στο φορματ.

Τι εννοεις τους εχουν ξεπερασει?

Απο οτι ξερω αυτοι οι μεγαλοι, εχουν και μεγαλο seek time

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι εννοεις τους εχουν ξεπερασει?

Απο οτι ξερω αυτοι οι μεγαλοι, εχουν και μεγαλο seek time

σε read & write όμως τους ξεπερνούν...μόνο σε seek times είναι καλύτεροι οι Raptor

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...