Προς το περιεχόμενο

2x raptor 10.000rpm's RAID 0

after

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη εσω εναν pata πανω στο mobo οποτε και σκεφτομαι οταν αλλαξω δισκο αντι να παρω καποιον 750+gb να κανω επιτελους την συστοιχια raid 0 που απο παντα ηθελα

Εχω ενα ip35pro

Το θεμα ειναι οτι θα δωσω 400? για να εχω 300gb, αντι να δωσω τα μισα για να εχω την τριπλασια χωρητικοτητα

Αξιζει απο θεμα ταχυτητας?

Ok αξιζει θα μου πειτε, αλλα οι διαφορες ειναι χαοτικες?

Ειμαι απο αυτους που μετρανε 1-1 τα δευτερολεπτα για να ανοιξει μια εφαρμογη, και συνηθως το χερι σηκωνεται για να δωσει μπουνια στι μαραφετι(pc)

Δεν τιθεται θεμα γενικης χωρητικοτητας, γιατι παιρνω και εναν απλο 500αρι ακομα με 100+? και καθαρισα

Αλλωστε εκτος απο mp3 τα files που εχω δεν τρωνε πανω απο 100gb

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλε After, αφου εχεις τη διαθεση να υποχωρησεις στο θεμα της ακριβειας των σκληρων τοτε προχωρα σε Raid με κλειστα ματια ... θα πάθεις απο την ταχυτητα... κι οπως λες παιρνεις εναν 500αρη για αποθηκη και εισαι super...

Δημοσ.

Α ξεχασα να σου πω για το θορυβο... ως σκληροι ακουγονται περισσοτερο απο τους αλλους οι raptors, ομως οσοι ειναι κατοχοι εχουν συνηθησει το "κροταλισμα".

Δημοσ.
Είναι γλυκός ο ήχος από τους ράπτορες.

Λες και ακούς τετραπετάλουδο μοτέρ!

Να μου λείπει το βύσσινο ....Αυτοί οι ήχοι πρέπει να ακούγονται εκεί που τους αρμόζει κ όχι στο δωμάτιο σου :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτη την στιγμη εσω εναν pata πανω στο mobo οποτε και σκεφτομαι οταν αλλαξω δισκο αντι να παρω καποιον 750+gb να κανω επιτελους την συστοιχια raid 0 που απο παντα ηθελα

Εχω ενα ip35pro

Το θεμα ειναι οτι θα δωσω 400? για να εχω 300gb, αντι να δωσω τα μισα για να εχω την τριπλασια χωρητικοτητα

Αξιζει απο θεμα ταχυτητας?

Ok αξιζει θα μου πειτε, αλλα οι διαφορες ειναι χαοτικες?

Ειμαι απο αυτους που μετρανε 1-1 τα δευτερολεπτα για να ανοιξει μια εφαρμογη, και συνηθως το χερι σηκωνεται για να δωσει μπουνια στι μαραφετι(pc)

Δεν τιθεται θεμα γενικης χωρητικοτητας, γιατι παιρνω και εναν απλο 500αρι ακομα με 100+? και καθαρισα

Αλλωστε εκτος απο mp3 τα files που εχω δεν τρωνε πανω απο 100gb

2*150gb Raptor exoun ta idia lefta peripou me 4*500gb Samsung/Seagate/WD...h 2*750gb WD :P

pantws an eixa e3asfalisei ola ta upoloipa pragmata sto pc kai eixa xrhmata gia raptor 8a tous epairna :P

kanoun perissotero 8oryvo den lew alla gia mena auto den einai krithrio :-)

Δημοσ.

Καλη φαση αυτη με την συστοιχια raid0 x4 500gb αλλα ξερω πως θα το μετανιωσω αν δεν παρω τους raptor

Απο οτι ειδα, ακομα και ο ενας 150αρις, ειναι πιο γρηγορος απο 2χ ραπτορ 36gb σε raid0, οποτε ακομα και με εναν θα δω μεγαλη διαφορα

Ο maxtor pata που εχω τωρα μου δινει 53mb/s average read, οποτε ακομα και με εναν raptor 150αρι θα δω σχεδον τριπλασια ταχυτητα(καπου 130mb/s)

Αυτα απο διαφορα search που εκανα

Δημοσ.

Εγώ πάλι σκέφτομαι να κάνω raid0 με 2 74άρηδες ράπτορες. 140+ gb νομίζω είναι μια χαρά για λειτουργικό προγράμματα και παιχνίδια...

Εκτός κι αν είσαι από εκείνους που θέλουν να έχουν στο σκληρό τους όλα τα παιχνίδια που μπορούν να βρουν κιας παίζουν μόνο τα 2...

Δημοσ.
Εγώ πάλι σκέφτομαι να κάνω raid0 με 2 74άρηδες ράπτορες. 140+ gb νομίζω είναι μια χαρά για λειτουργικό προγράμματα και παιχνίδια...

Εκτός κι αν είσαι από εκείνους που θέλουν να έχουν στο σκληρό τους όλα τα παιχνίδια που μπορούν να βρουν κιας παίζουν μόνο τα 2...

Aπο οτι το ξαναεψαξα, τελικα μαλλον δεν θα εχω 130mb/s μεταφορα δεδομενων με εναν raptor 150gb

Τεσπα, ειμαι παλι σε διλημα αν πρεπει να παρω εναν 150αρι ραπτορ, ή 2 απλους 160αριδες σε raid0

Για 2x raptor, πολλα τα λεφτα για τωρα

Oχι, μου φτανουν 150gb για λειτουργικο και παιχνιδια

Δημοσ.

Πιστευω οτι αν ειναι να δωσω 130?, δινω αλλα 50 και παιρνω τον 150αρι

Η διαφορα σε λογο αποδοσης/τιμης ειναι μεγαλη

Ενω για 2χ 7200rpm's στα 160gb , θα δωσω μονο 120?

Δυστυχως δεν εχω βρει καποιο τεστ που να συγκρινει αυτο που θελω, και τα αρχεια στο hdtach πιστευω ειναι ανακριβες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...