Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση μητρικής

mad-proffessor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά, χρόνια πολλά. Ποιά απο τις 2 να διαλέξω;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522552

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522548

Θα τη συνοδέψω με τον core 2 duo 4500, με σκοπό να ανάβαθμίσω ύστερα απο 3 χρόνια σε Quad core.Δεν είναι για games το μηχάνημα, αλλά για ιντερνετ,multimedia και premiere αντε και κανένα χαλαρό game.Αξίζουν 70 ευρώ παραπάνω για 2 σλοτς ddr3;

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν αξίζει! Αφού δεν προορίζεται για gamming ξέχνα τις DDR3! Εγώ θα σου πρότεινα αφού δεν σε ενδιαφέρει το crossfire αυτην Asus P5K

Δημοσ.

Βασικά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Naskoos αυτή που μου προτείνεις δεν υποστηρίζει καθόλου τις ddr3. Σκέψου οτι εγώ έτσι όπως το σκέφτομαι το μηχάνημα θέλω να μου κρατήσει 6 χρόνια.Τότε ddr3 στα 1333mhz θα είναι καλά και ένας Quad core ένας συμπαθητικούλης επεξεργαστής.

Δημοσ.

Φίλε μου mad-proffessor πραγματικα οι ddr3 ειναι πολύ ακριβές για τις επιδόσεις τους. Αν θέλεις να κρατήσεις τον υπολογιστεί σου για 6 χρόνια θα πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη έμφαση στη μητρική. Εγώ θα σου πρότεινα να δεις λίγο και αυτή. Ειναι ακριβή αλλά η μητρική είναι η βάση του υπολογιστή και αυτή θα καθορίσει αν θα μπορέσεις να κρατήσεις τον υπολογιστή σου για τόσα χρόνια! Πιστεύω πως οι ddr2 στα 800Mhz -ούτε καν στα 1066Mhz- είναι μια χάρα για κάθε σύστημα!!! Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δουλέψει τη μητρική που σου προτείνω αλλά εχω διαβάσει και ακούσει πολλά για αυτήν δες τη και μόνος...

Δημοσ.

Καταρχήν καλή χρονιά.

Έχω ακούσει και εγώ οτι οι DDR3 δεν αξίζουν τα λεφτά τους τώρα, ποιός ξέρει όμως σε 6 χρόνια; Για τη μητρική που έχω αυτό το καιρό δε βρίσκω μνήμες ddr (πλέον κυκλοφορούν μόνο ddr στα 400 και αυτές θα τις καταργήσουν σε λίγο καιρό έτσι όπως πάνε) ποιος μου διαβεβαιώνει ότι θα βρίσκω ύστερα απο τόσο καιρό ddr2 στα 800;

Naskoos αυτή που προτείνεις είναι όντως πολύ καλή θα τη κοιτάξω, ευχαριστώ!

Δημοσ.

6 xroniα ειναι τρελο νουμερο για να μιλαμε για υπολογιστες.το σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε παει σε πολυπηρηνους και με πιο γρηγορες μνημες.οποτε ενα καλο μομπο να παρεις δεν θα ειναι αναβαθμισιμο.

οι ddr3 ειναι πεταμενα λεφτα.παρε ενα mobo με p35 chipset ριξε πανω ενα φθηνο κιτ 2χ1gb ram 800mhz και θα εισαι αρχοντας.

Δημοσ.
..αλλά για ιντερνετ,multimedia και premiere αντε και κανένα χαλαρό game.

Νομίζω οτι 200 E (σχεδόν) είναι πάρα πολλά για τις δραστηριότητες που αναφέρεις.Πιστεύω οτι θα σε καλύψει και η Asus P5K.

Δημοσ.
6 xroniα ειναι τρελο νουμερο για να μιλαμε για υπολογιστες.το σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε παει σε πολυπηρηνους και με πιο γρηγορες μνημες.οποτε ενα καλο μομπο να παρεις δεν θα ειναι αναβαθμισιμο.

οι ddr3 ειναι πεταμενα λεφτα.παρε ενα mobo με p35 chipset ριξε πανω ενα φθηνο κιτ 2χ1gb ram 800mhz και θα εισαι αρχοντας.

πραγματη ειναι πολλα τα 6 χρονια αλλα πιστευω οτι η εξελιξη στους επεξεργαστες θα μας προλαβη ολους σε λιγοτερο χρονο η ddr3 ειναι ελαχιστα πιο γρηγορες μνημες :

Δημοσ.

Mad Professor να στο πω αλλιώς: Από το να δώσεις τώρα 200 για mobo και 200 για μνήμες δώσε τα μισά και σε 3 χρονάκια δώσε άλλα τόσα για αναβάθμιση και τέλος. Τώρα θα πληρώσεις ακριβά και τις ddr3 και το χ38

Δημοσ.

Ρε σεις μάλλον δε το εξήγησα σωστά. Δε θα δώσω από τώρα λεφτά για τις ddr3. Απλά θέλω να έχω τα slots για πιο μετά. Τώρα θα βάλω τις ddr2 στα 800Mhz. Επίσης τον Quad θα τον βάλω σε 2-3 χρονάκια.Άρα και τις ddr3 τότε θα τις βάλω.

Είναι κάτι σαν επένδυση για το μέλλον η αγορά.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Μάλλον θα πάρω την ASUS P5K-C με 2 slots ddr3 είναι κ σχετικά φτηνή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...