Προς το περιεχόμενο

Lineage2 Problem & Disk Control Problem.


Massiv0r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα και χρονια πολλα καταρχας!

 

Εχω κανει ενα 2ο Partition απο Windows εποχες και τωρα πια εχω προβλημα με αυτο γιατι δεν εχω δικαιωμα εγγραφης σε αυτον και θελω να αποκτισω (Εχω Ubuntu 7.10 και τρεχω Gnome Partition Editor παρακατω!

http://www.imageshack.gr/files/cpu6ndaqppnsujd7g51g.png

 

Επισης θελω βοηθεια για το πως να παιξω σε Lineage2 Private Server με Wine!

Δεν καταφερα να βρω τιποτα και σε ενα που βρηκα και ειχε ενα gg-patch που εφτιαχνε τα πραγματα,ηταν Expired. Οι Servers που θελω να τρεξω ειναι Interlude η Cronicle 4 δεν εχω προβλημα εαν αναγκαστω να παιξω μονο σε εναν απο αυτους,αρκει να παιξω. Το συστημα μου ειναι ως εξης...

Pentium 4 2.8Ghz - Nvidia 7600 Gs - 512 Ram DDR1. Νομιζω πως οι Drivers της καρτας γραφικων μου ειναι Installed αν και δεν δινω ορκο μιας και ειμαι 3 Day User των Linux! Καποια εντολη να το ελενξω?

 

Ξερω σας κουρασα αλλα θελω επισης καποιος να μου πει πως δουλευει το Cubebox του Compiz-Fusion που εχουν Pre-Installed τα Ubuntu 7.10 γιατι δεν βρηκα τροπο να το τρεξω.Μονο μια φορα και ηταν σαν φυλο χαρτι οχι κυβος (Εχω τα Advanced Desktop Effect Settings Installed) αλλα οταν το Tickarw δεν αλλαζει κατι.

 

Σας ευχαριστω γιατι ενδιαφερθηκατε :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορει ςνα δεις αν εχεις εγκαταστησει τον οδηγο nvidia με

 

>grep Driver /etc/X11/xorg.conf

ή

>lsmod | grep nvidia

κ.α.

ή βάζεις

 

>nvidia-settings

για τον κύβο , αν εχει μονο 2 πλευρες πας στο compiz manager → general compiz options → Desktop size → οριζόντιο virtual μεγεθος → αν εχει 2 βάλε 4

 

κοιτα και εδω http://vistakiller.blogspot.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εdit: φιλε δεν ξερω πως να σε ευχαριστησω,χωρις εσενα ισως να εψαχνα μερες ακομα. Δεν ξερω εαν καταλαβες αλλα μολις εκανες ενα ατομο ευτιχισμενο για X μερες ! Ειλικρινα σε ευχαριστω :')

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...