Προς το περιεχόμενο

Αγορά LCD τηλεόρασης

kotsalo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,είμαι στην αναζήτηση οθόνης μετά τον "θάνατο" μιας 29άρας CRT Samsung που είχα...πήγα μια βόλτα σε Media Markt και Πλαίσιο εδώ στο Ελληνικό με το σκεπτικό να δώσω γύρω στα 1000 ευρώ για τηλεόραση από 37-40"

ότι κοιτούσα σε αυτα τα λεφτά ήταν HD ready ασφαλώς αλλά καθώς χάζευα είδα την LG 37LY95 η οποία είχε 1199 ευρώ η οποία είναι Full-HD και πιο δίπλα είχε μια Toshiba 42" Full-HD στα 1299 ευρώ...μας είπε ότι στα ίδια λεφτά υπάρχει και η πιο μικρή από αυτή,η 37", (Toshiba 37 Regza X3030κάτι) που δίνει δώρο ένα HD-DVD Toshiba το οποίο κάνει 500 ευρώ μόνο του

εσείς ποια λέτε να διαλέξω?Εννοώ αν να εμπιστευτώ Toshiba ή LG σε τηλεόραση,είδα και τις 2 να παίζουν αλλά και οι 2 με HD-DVD και φαινόταν η εικόνα τέλεια και στις 2.

Την Toshiba την έχει και το Πλαίσιο με 1150 ευρώ και άτοκες κάτι που είναι πιο κοντά στο budget.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162207

http://www.pixmania.com/gr/gr/620849/art/lg/37ly95-37-lcd-tv-widescre.html#fichetechnique

επειδή τώρα το να πάρω μια 37 στα 1000 ευρώ χοντρικά,μου φαίνεται καλύτερο να πάρω κάτι καλύτερο με λίγα λεφτά παραπάνω.Έχετε κάτι να προτείνεται?

ps. Αξίζει να πάρω τηλεόραση από το Pixmania?Έχετε παραγγείλει από εκεί?

Thanks in advance

Δημοσ.

Βρίσκεις ε?Και γω έχω αυτή την σκέψη για την Toshiba αλλά δεν ξέρω και τι να διαλέξω γενικά?Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση?

Δημοσ.

Κοίτα εγώ με 1020 ευρώ πήρα μια από τις νέες Sony Bravia 37'' με Bravia Εngine καθώς η 40άρα του γαμπρού μου και από τις πρώτες που είχαν βγεί, δεν είχε. Τώρα την 37άρα την αλλαξα από μια 32άρα Philips που είχα και έπαιζε αρκετά καλά. Philips / LG είναι τα ίδια σχεδόν πάνελ LCD. Πριν την 37άρα Sony πήρα μια Philips 37άρα αλλά μαύρα χάλια το πάνελ (και με καμένο pixel) και ενώ είχε και Pixel Plus HD. Και έτσι κατέληξα στη Sony. To καμένο pixel της Philips μου βγήκε τελικά σε καλό. Τώρα το HD-DVD της Τoshiba δεν είναι κακό αν και η μεριά θα πάει για Blu-ray και το μηχάνημα αυτό φαντάζομαι θα είναι 1ης γενιάς ενώ κυκλοφορούν ήδη τα 3ης. Πάντως για DVD Player είναι πολύ καλό με upscaling. Για LG καλά λόγια αλλά δεν έχω ακούσει, κάτι φοβερό, (αν πάρω και υπ' όψιν ότι είναι τα ίδια με της Philips τα πάνελ που δεν με ενθουσίασε)... Όσο για ΗD Ready ή FULL δηλαδή 1080i 1080p έχω διαβάσει σε εκατοντάδες forums πως είναι μικρό το κακό.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η Toshiba. Η LG αντίθετα έχει σερβις γρήγορο αλλά μεγαλύτερο ποσοστό βλαβών. Πάντως κοίτα αυτήν την toshiba που είναι στα 100hz με μεγαλύτερη αντίθεση (και 300 ευρω παραπάνω).

Δημοσ.
Εγώ για toshiba δεν θα ψηνόμουν και τόσο....η lg όμως είναι εγγύηση στις tv.

Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα!!! Η lg είναι καλή μόνο στο serice της...

Από κει και πέρα ρίξε μια ματιά σε samsung και philips, είναι καλύτερες σε tv.

Δημοσ.
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα!!! Η lg είναι καλή μόνο στο serice της...

Από κει και πέρα ρίξε μια ματιά σε samsung και philips, είναι καλύτερες σε tv.

Σωστός. Samsung κορυφή για μένα. Philips για budget .-

Δημοσ.

Για μένα καλές οθόνες τηλεόρασεις είναι LG,SAMSUNG,SONY και PHILIPS.

Μονο που στην PHILIPS υπάρχουν μερικά προβλήματα οπως το δικό μου.

Δημοσ.

Frenzy,απλά με αυτή την Toshiba που λες ξεφεύγουμε πολύ στο οικονομικό...και γω στην αρχή για samsung σκεφτόμουν αλλά είδα αυτές που είναι και Full-HD (όσο και να μην μπορώ να καταλάβω εγώ την διαφορά,σίγουρα είναι καλύτερο να έχω Full παρά ready) και γενικά ήταν κοντά στα λεφτά που σκεφτόμουν.Η αλήθεια είναι ότι Sony δεν ξέρω γιατί αλλά δεν τις κοιτούσα πολύ...Help help help

Δημοσ.

epeidi kai ego psaxno tv se ayto to megethos ayti ti stigmi exo kataliksei pos tin kalyteri eikona se tileoptiko sima kai to kalytero mavro to exoyn oi plasma (10th generation).

mia aristi agora einai i Panasonic TH-42PX70E

an pisteveis oti exeis anagki gia full hd tote gia plasma prepei na doseis ~600e parapano gia kati poly kalo :)

se ayta ta lefta mporeis na pareis fysika full-hd lcd alla prosopika to mavro tous me kseneronei kai gia ta tileoptika protimo tis plasma.

des omos prota tin apostasi poy tha vlepeis gia na katalikseis se megethos kai sti synexeia des ti tha vlepeis pio poly, tileorasi? dvd? games? divx? 720p? 1080p? klp klp.

Δημοσ.

Σίγουρα θα παίξω και κανα 360 στην τηλεόραση οπότε με φοβίζουν λίγο οι plasma που είναι λίγο πιο "ευαίσθητες" σ'αυτον τον τομέα...όσο για το μαύρο,έχεις δίκιο αλλά τι να κάνεις

Δημοσ.

Στις plasma γενικά δεν είναι καλό από όσο ξέρω να μένει σταθερή η εικόνα τους και στα παιχνίδια γενικά όλο και κάποια σταθερή εικόνα θα 'χεις με πρόβλημα ίσως να κάψεις κανα pixel (έτσι ξέρω,ελπίζω να μην λέω βλακείες)

και δεν πήγαινε μόνο για το xbox έτσι,γενικά για τις κονσόλες έλεγα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...