Nick the Greek8 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ για όσα έχετε γράψει και για όσα θα συνεχίσετε να γράφετε!!!!(εγώ έγραψα το αρχικό μήνυμα) Ας πω κι εγώ την αποψή μου: Κάποιοι τρόποι να ζούμε τη ζωή είναι να χαιρόμαστε την κάθε μέρα σαν να ξέρουμε ότι είναι η τελευταία μας, να βρίσκουμε χαρές μέσα στο χαμό της καθημερινότητας (όσο δύσκολο και να είναι), να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε (και τα δύο περνάνε από το χέρι μας)... Αυτοί είναι μερικοί απλοί (αλλά οι πιο σημαντικοί) τρόποι να ζούμε την ζωή!!!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 ασπάζομαι και συμφωνώ τον τρόπο αυτό που λες Nick αλλά τι γίνεται όταν "δίνεις και δεν παίρνεις?" anyway,υγεία και συναίσθημα εγώ θα έλεγα, αν δεν έχεις υγεία δεν κάνεις τίποτα αν δεν έχεις συναίσθημα...χάνεις και την υγεία σιγά σιγά..
flo1 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Ευχαριστώ για όσα έχετε γράψει και για όσα θα συνεχίσετε να γράφετε!!!!(εγώ έγραψα το αρχικό μήνυμα)Ας πω κι εγώ την αποψή μου: Κάποιοι τρόποι να ζούμε τη ζωή είναι να χαιρόμαστε την κάθε μέρα σαν να ξέρουμε ότι είναι η τελευταία μας, να βρίσκουμε χαρές μέσα στο χαμό της καθημερινότητας (όσο δύσκολο και να είναι), να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε (και τα δύο περνάνε από το χέρι μας)... Αυτοί είναι μερικοί απλοί (αλλά οι πιο σημαντικοί) τρόποι να ζούμε την ζωή!!! Αν δεν υπηρχαν οι υπολοιπες μερες ομως, δεν θα χαιρομασταν τις λιγες μερες που ζουμε σαν να ειναι η τελευταια μας. Δηλαδη, δεν υπαρχει τροπος να ζησεις τη ζωη, τη ζεις οπως ειναι να τη ζησεις. Νομιζω οτι οσο περισσοτερο προσπαθεις να ζησεις καλυτερα τη ζωη σου, τοσο πιο δυσκολο γινεται.
bolec Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Καλή παρέα, ωραίες γυναίκες και πρωτάθλημα στην ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Pablo_Hasan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 δεν ειδα να αναφερει κανεις το σπιτι, για μενα ειναι σημαντικο να εχεις καλο σπιτακι, ειναι ο χωρος που περνας το μεγαλυτερο μερος της ζωης σου και πρεπει να σε χαλαρώνει και να σε ξεκουράζει.
giorkarapas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 δεν ειδα να αναφερει κανεις το σπιτι, για μενα ειναι σημαντικο να εχεις καλο σπιτακι, ειναι ο χωρος που περνας το μεγαλυτερο μερος της ζωης σου και πρεπει να σε χαλαρώνει και να σε ξεκουράζει. +100000 όπως και το να μπορείς να κάνεις μια βόλτα με τα πόδια αυτές τις μαγικές βραδιές καλοκαιριού σε μια ήσυχη και γεμάτη πράσινο γειτονιά, παρατηρώντας παρέες σε μπαλκόνια να κουβεντιάζουν ήσυχα ή απλά να απολαμβάνοουν την βραδιά...Είναι στιγμές όπου σκέφτεσαι πως όλα γυρω σου είναι πανέμορφα και πως όλα θα πηγαίνουν πάντα καλά...
Nick the Greek8 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 thanx everybody for your opinions!!!!
21century Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Ζησε την ζωή... είναι ο τίτλος τραγουδιού του Ρουβά που σας το αφιερώνω. Αξίζει τον κόπο για τις μικρές καθημερινές στιγμές, θυμάμαι στο σχολείο με βροχή και εκδρομή στο λεωφορείο που κάποτε άκουγα μικρός το Ι LIke chopin -Gazebo και ταίριαζε γάντι με τον καιρό...
V for Vagelis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Το θέμα είναι να δοκιμάζεις συνεχώς καινούρια πράγματα, π.χ. αθλητισμός, τέχνες, ταξίδια, κλπ. να ξεφεύγεις απ' τη ρουτίνα που και που. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Κάθε μέρα δε μπορεί να είναι όμορφη, άνθρωποι είμαστε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.