Προς το περιεχόμενο

Τρόποι να ΖΟΥΜΕ την ζωή!!!

Nick the Greek8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλάσατε το τόπικ στο οποίο έκανα το σημαντικότερο μου ποστ των τελευταίων 3 μηνών.

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εκτίμηση απο τους γύρω σου και σεβασμός...αν υπάρχει κ η υγιεια πιστεύω οτι με αυτά μπορεί κανείς να ζήσει πραγματικά ευτυχισμένος!

+1

Οτι δεν θελαμε να μας κανουν να μην το κανουμε και εμεις στους αλλους. Αφορα την ψυχικη υγεια!

Η απαντηση μου ειναι, καλη ψυχικη και σωματικη υγεια!

Το πρωτο στην Ελλαδα λιγο δυσκολο, βεβαια εδω παιζει ρολο και το τι πορτοφολι εχεις.

Το δευτερο μεχρι σε ενα σημειο ειναι στο χερι μας!

Δημοσ.

ενα ηλιοβασιλεμα

ενα μικρο παιδι

ενα λουλουδι που ανθιζει

μα πανω απο ολα οτι μπορεις να μαθαινεις απο τα λαθη σου, να συγχωρεις οσους σε πληγωνουν και το γεγονος οτι, μπορεις να αγαπας να αγαπιεσαι και να γινεσαι καλυτερος

με λιγα λογια αρκει η ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο!

Δημοσ.

Γυναίκες (για εμάς τους άντρες)

Άντρες (για εσάς τις γυναίκες)

Μπύρα

Ανάποδα τα δύο πρώτα (για τους ομοφυλόφιλους)

Ταξίδια με το αυτοκίνητο μόνος, σε ξεχασμένα μέρη της ελληνικής υπαίθρου

Ένα απολαυστικό δείπνο από τα χεράκια του ετέρου ημίσεως

Rock (άντε, και λίγο Metal, μία πρέζα)

Ένα δωράκι στα αγαπημένα σου πρόσωπα σε ανύποπτο χρόνο

Καλή χρονιά!

Δημοσ.

1. να μην παρεβρισκόμαστε σε οικογενοιακές(+λοιπό σόι) συναθροίσεις τις γιορτές...

2. να αντιμετωπίζουμε συχνά το δίλλημα: τι βαριέμαι πιο πολύ, να σηκωθώ από το κρεββάτι ή να κάτσω κι άλλο...

3. να κάνουμε σαμποτάζ στην κεραία της τηλεοπτικής αποχαύνωσης...(εξαιρούνται βραδιές champions league)...

4. να μην κορνάρουμε! (γενικά)!

5. να κάνουμε ανακύκλωση...

6. να θεωρούμε την γυναίκα ''μας'' αναγκαίο κακό, αλλά να μην μας πειράζει αυτό..!

7. το ξέχασα... (μάλλον ήπια λίγο παραπάνω για να αντέξω την σημερινή ''μουσική'')

8. περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

έχω κι άλλα, αλλά ευτυχώς (για εσάς), νύσταξα... :-)

Δημοσ.

Παιδιά, είμαστε 6 δις επειδή το σεξ είναι κάτι το στάνταρ.

Σκεφτείτε κάτι ξεχωριστό, έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο που έχει σαν χόμπυ το σεξ.

Δεν είστε μοναδικοί. Όλοι πηδάνε.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Παιδιά, είμαστε 6 δις επειδή το σεξ είναι κάτι το στάνταρ.

Σκεφτείτε κάτι ξεχωριστό, έχω βαρεθεί να βλέπω κόσμο που έχει σαν χόμπυ το σεξ.

Δεν είστε μοναδικοί. Όλοι πηδάνε.

Ευχαριστώ.

Ας μην ξεχνάμε τα απλά πράγματα που ομορφαίνουν τη ζωή μας.

Ένα σουτ , ένα γκολ , μια απόκρουση....

Δημοσ.

Κατι πολυ απλο που δινει χαρα και σε εσενα και στους αλλους, ειναι μια επισκεψη να δεις γονεις-παππουδες μια μερα που δεν το περιμενουν...

Δεν ειναι αναγκη να ερθουν οι γιορτες για να τους θυμηθουμε...

Τι σεξ μου λετε τωρα εσεις... Μπροστα στην ευχη της γιαγιας δεν πιανει μια...:-)

Δημοσ.
Κατι πολυ απλο που δινει χαρα και σε εσενα και στους αλλους, ειναι μια επισκεψη να δεις γονεις-παππουδες μια μερα που δεν το περιμενουν...

Δεν ειναι αναγκη να ερθουν οι γιορτες για να τους θυμηθουμε...

Τι σεξ μου λετε τωρα εσεις... Μπροστα στην ευχη της γιαγιας δεν πιανει μια...:-)

Μετά από αυτό προτείνω να αλλάξει ο τίτλος του νήματος(σικ! - και έλντερλυ φρέντλυ) σε

"Τρόποι να ΖΟΥΝΕ τη σωή οι ηλικιωμένοι: Χάρισε το χαμόγελο στους απόμαχους της ζωής."

...και ξεκινάω.

Για καλοκαίρι προτείνω Καμένα Βούρλα(ελληνικές ομορφιές) και για χειμώνα Κ'πόλη και Αγιά Σοφιά( για πιο βόρεια δεν θα τό'λεγα γιατί το χαμόγελο κινδυνεύει να μείνει παγωμένο).

Δημοσ.

Σαν το καρβέλα πας να το κάνεις εσυ...αρχικά να μάθουμε να σέβεται ο ένας τον άλλον και να αγαπήσουμε πρωτα από όλα τον εαυτό μας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...