Προς το περιεχόμενο

Τρόποι να ΖΟΥΜΕ την ζωή!!!

Nick the Greek8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ενας κοσμος ΜΟΝΟ με γυναικες!

να εισαι ο μοναδικος αντρας επανω στη γη....

αχ.... ο απολυτος παραδεισος!

Η φαντασίωση κάθε κοινού αρσενικού που υποφέρει από σύνδρομο κατωτερότητας και τρέμει στην ιδέα της σύγκρισης και του ανταγωνισμού. Αλλά και η δικιά σου βρε αλέτζο....

Κατά τα άλλα περιγράφεις την κόλαση. Εξάλλου με ποιον θα μοιραζόσουν τις επιδόσεις σου?

EDIT: Ontopic θα επανέλθω αργότερα...

Δημοσ.
Η φαντασίωση κάθε κοινού αρσενικού που υποφέρει από σύνδρομο κατωτερότητας και τρέμει στην ιδέα της σύγκρισης και του ανταγωνισμού. Αλλά και η δικιά σου βρε αλέτζο....

χαχαχαχαχαχα :mrgreen:

ειμαι στο πατωμα!

ψυχολογε μου εσυ!

οι μισοι απο δω μεσα με "κατηγορουν" οτι ειμαι φαντασμενος και νομιζω οτι με θελουν ολες οι γυναικες και οι αλλοι μισοι οτι εχω συνδρομο κατωτεροτητας!

θα αποφασισετε τελικα τι ειμαι?

Δημοσ.
ενας κοσμος ΜΟΝΟ με γυναικες!

να εισαι ο μοναδικος αντρας επανω στη γη....

αχ.... ο απολυτος παραδεισος!

Σαν τη διαφήμιση με το αποσμητικό ε ??? :P

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχα :mrgreen:

ειμαι στο πατωμα!

ψυχολογε μου εσυ!

οι μισοι απο δω μεσα με "κατηγορουν" οτι ειμαι φαντασμενος και νομιζω οτι με θελουν ολες οι γυναικες και οι αλλοι μισοι οτι εχω συνδρομο κατωτεροτητας!

θα αποφασισετε τελικα τι ειμαι?

γουστάρεις τώρα εσυ τρελά ε? Γεια σου ρε Αλέτσο !!!! :lol:

Δημοσ.
τα μισά θρεντ του μπλα μπλα περιστρέφονται γύρω από τον aledjo... Άξιος, άξιος...

Πριν 1000 χρόνια, θα του έδιναν μια περίεργη πολύχρωμη στολή και ένα περίεργο καπέλο με κουδουνάκια. Τώρα...

Δημοσ.

Εκτίμηση απο τους γύρω σου και σεβασμός...αν υπάρχει κ η υγιεια πιστεύω οτι με αυτά μπορεί κανείς να ζήσει πραγματικά ευτυχισμένος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...