Προς το περιεχόμενο

Τρόποι να ΖΟΥΜΕ την ζωή!!!

Nick the Greek8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η ζωή είναι υπερβολικά ωραία (αν ξέρεις και μπορείς να τη ζεις)!!!

Αλλά είναι και πολύ βαρετή, πολύ ανιαρή και πολύ επαναλαμβανόμενη...

Και επειδή "ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ" πρέπει να βρούμε τρόπους να την απολαμβάνουμε!!!

Λοιπόν, ας γράψει ο καθένας ότι νομίζει πως κάνει τη ζωή του πιο ΓΕΜΑΤΗ!!!:-)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το πιο σημαντικο πραγμα ειναι η υγεια. οχι οτι θα καλυτερευσει τη ζωη σου αλλα ειναι βασικο συστατικο για να κανεις ολα τα υπολοιπα που θα σου δωσουν την ποιοτητα ζωης

μετα ερχεται η φιλια. ωρες ωρες αισθανομαι οτι οσο εχω τους φιλους δεν μπορει να με πειραξει τιποτα...

Δημοσ.

[aledjo mode]:

όλες οι γυναίκες που με αγάπησαν και όσες θα με αγαπήσουν στο μέλλον (δηλαδή τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός)

[/aledjo mode]

Δημοσ.
[aledjo mode]:

όλες οι γυναίκες που με αγάπησαν και όσες θα με αγαπήσουν στο μέλλον (δηλαδή τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός)

[/aledjo mode]

αχ μες στο μυαλο μου εισαι!

θα σε κανω moderator στο forum που ετοιμαζω....

(σε ποση ωρα θα φαει κλειδωμα αυτο το topic?)

Δημοσ.
ποτό, σεξ, φαΐ, χέσιμο (σε αλφαβητική σειρά μιας και δεν μπορώ να τα ιεραρχίσω)

Πρόσθεσε και τον ύπνο και είσαι οκ.

Δημοσ.
Πρόσθεσε και τον ύπνο και είσαι οκ.

το ονειρο μου ειναι να μην χρειαζομουνα υπνο. χασιμο χρονου εντελως.

Δημοσ.

^ Ναι αλλά μετά απο μια γεμάτη ημέρα μπορείς να τον πείς και απόλαυση ;)

Πιο όμορφη κάνει την ζωή μου το γέλιο.

Η αγάπη που μπορεί να αισθάνομαι για κάποιους ανθρώπους..

Το να είμαι ερωτευμένη ..

Ενα όμορφο ξημέρωμα που θα μου φτιάξει την διάθεση την ώρα που οδηγώ νυσταγμένη για την δουλειά (βρίζοντας συνήθως) ..

Μια αγκαλιά όταν την έχω ανάγκη..

Ενα τσιγάρο..

Διακοπές..

Χορός μέχρι το πρωί ..

Και τα λεφτά φυσικά για να μπορώ να έχω την ποιότητα της ζωης που θέλω να έχω..;)

Δημοσ.

Ο άνθρωπος γεννιέται για να εξερευνήσει και να κατανοήσει λίγα πράγματα από τα άπειρα του κόσμου, να μάθει δηλαδή όσο περισσότερα γίνεται για το δώρο που του έγινε.

Η εξερεύνηση γίνεται

α) σε πρωτογενές επίπεδο μέσω των αισθήσεων,

β) στη συνέχεια μέσω της γλωσσικής επικοινωνίας και της εκπαίδευσης,

γ) η οποία εξελίσσεται στις τέχνες και

δ) καταλήγει στον έρωτα.

Ουσιαστικά μέσα από μορφές επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους, γιατί μέσα από τα μάτια πολλών ανθρώπων κατανοούμε καλύτερα τα πράγματα, απ' ότι μέσα από τα δικά μας μόνο μάτια.

Κατά συνέπεια, πιο όμορφη την ζωή κάνουν

α) ότι ικανοποιεί άμεσα τις πέντε αισθήσεις (πχ φαγητό - γεύση, σεξ - αφή κτλ),

β) οι φίλοι, η μόρφωση,

γ) οι τέχνες,

δ) ο-η σύντροφός σας.

Το κάθε ένα φυσικά, εξηγεί τον κόσμο καλύτερα από το άλλο όσο ανεβαίνουμε, σύμφωνα με την εξίσωση δ>γ>β>α.

Πχ α) Όταν τρώω μια σοκολάτα ή όταν κάνω έρωτα, παύουν να με απασχολούν κάποια πράγματα και προσωρινά βρίσκω διέξοδο, επιβιώνω, αναστέλλω τα προβλήματα μου, χαίρομαι κάτι με άμεσο, πρωτόγονο, ζωικό τρόπο. β) Όταν βρίσκω άκρη μέσα από μια συζήτηση ή μέσα από μια σπουδή, μπορώ και χτίζω τον εαυτό μου για πράγματα που θα μου συμβούν αργότερα και να κατανοώ τα χειροπιαστά πράγματα του κόσμου (όπως γιατί απολαμβάνω τη σοκολάτα), γ) Όταν ακούω ένα μουσικό έργο που με ικανοποιεί πλήρως, μπορώ να κατανοήσω την ψυχή ενός άλλου ανθρώπου καλύτερα απ' ότι με τα λόγια και να εξερευνήσω (μαζί με τον συνθέτη) μονοπάτια που δε χωράνε στο μυαλό μου και γίνονται αντιληπτά μόνο μέσα από την αρμονία των ήχων. δ) Όταν είμαι ερωτευμένος ο κόσμος δε χρειάζεται καμία εξήγηση. Παίρνει νόημα από την ύπαρξη της κοπέλας μου.

Αυτά. Το λύσαμε κι αυτό; :-)

Δημοσ.
το ονειρο μου ειναι να μην χρειαζομουνα υπνο. χασιμο χρονου εντελως.

Συμφωνώ απολύτως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...