OPC Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Το έκανα wert αλλά δυστυχώς πήρα αυτό το μύνημα! :(
wert Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Το έκανα wert αλλά δυστυχώς πήρα αυτό το μύνημα! :( E μάλλον φυσιολογικό μύνημα θα έλεγα πήρες. Αφού ο δίσκος σου δεν φαίνεται καν. Το πρόγραμμα ανοίγει; Αν ναι , επέλεξε το δίσκο που έχει το πρόβλημα, πήγαινε στο εικονίδιο αριστερά που λέει «rebuild» κάντου κλίκ και δες τι θα γίνει. Αυτό έκανα και εγώ.
100 010 00 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 τοσο καιρο που σε παρακολουθώ εχω φτιάξει 6 SBS servers, καμια τριανταρια PCs με GB backup restores, και εσυ δεν εχεις κανει ουτε ενα format.... λεμε
OPC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 E μάλλον φυσιολογικό μύνημα θα έλεγα πήρες. Αφού ο δίσκος σου δεν φαίνεται καν. Το πρόγραμμα ανοίγει; Αν ναι , επέλεξε το δίσκο που έχει το πρόβλημα, πήγαινε στο εικονίδιο αριστερά που λέει «rebuild» κάντου κλίκ και δες τι θα γίνει. Αυτό έκανα και εγώ. Το πρόγραμμα ανοίγει αλλά δεν μου δείχνει τον σκληρό που έχει το πρόβλημα! Μόνο τα 2 partitions που φαίνονται και στο Υπολογιστής μου! τοσο καιρο που σε παρακολουθώ εχω φτιάξει 6 SBS servers, καμια τριανταρια PCs με GB backup restores, και εσυ δεν εχεις κανει ουτε ενα format.... λεμε Αυτό τώρα τι είναι ? Σε ποίον απευθύνεται βασικά ?
wert Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Το πρόγραμμα ανοίγει αλλά δεν μου δείχνει τον σκληρό που έχει το πρόβλημα!Μόνο τα 2 partitions που φαίνονται και στο Υπολογιστής μου! Κοίταξε λίγο την εικόνα που βάζω Δύσκολο το βλέπω αν τελικά ο δίσκος σου δουλεύει να μην τον δει το πρόγραμμα.
OPC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Φίλε wert το έκανα και δείχνει πως τα κάνει rebuild τα 2 partitions αλλά στο Ο Υπολογιστής μου δεν αλλάζει κάτι! Μήπως πρέπει να κάνω και save μετά ? Στην demo version όμως δεν με αφήνει
OPC Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Παιδιά γνωρίζετε κάποιον άλλον τρόπο να μπορέσω να διορθώσω το πρόβλημα ? Το πρόβλημα είναι ο σκληρός μου ο οποίος φαίνεται στην Διαχείριση Συσκευών και δουλεύει κανονικά αλλά στο Ο Υπολογιστής μου δεν εμφανίζεται! (Οι 2 που φαίνονται είναι partition απο τον 1ο μου σκληρό)
washcloud Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 δοκίμασε να πάρεις τ' αρχεία σου με το http://www.download.com/Pandora-Recovery/3000-2094_4-10694796.html?part=dl-PandoraRe&subj=dl&tag=button&cdlpid=10694796 , κι αν γίνει, μετά φορμάτ.
OPC Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2008 Δυστυχώς ,αν και εμφανίζεται ο σκληρός ,δεν μπορώ να δω τα αρχεία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.