Προς το περιεχόμενο

παιδια plz HELP πρεπει να με βοη8ησετε καταστρεφομαι!!!!

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυριο παω τον pc για αναβαθμιση και ξεχασα το πιο σημαντικο :-( εχω πολα πραγματα στον σκληρο που δεν θελω να χαθουν αν κανω αναβαθμηση θα χαθουν ????

επισησ εχω πολα προγραμματα που τα χρειαζομαι.... μετα την αναβαθμηση θα δουλευουνε????με σωνετε αν απαντησετε αμεσσα

Αν δεν τους είπες να σου κάνουν format στο κατάστημα για να εγκαταστήσουν τα κομμάτια, τότε δεν θα γίνει, αν επείγει να σε κάνουν format θα σε πάρουν τηλέφωνο να ζητήσουν άδεια, τουλάχιστον το πλαίσιο και ta Multirama αυτό κάνουν.

Δημοσ.
ine eksairetika spanio ws api8ano na mn exei kapoios problima an allaksei mhtrikh +dn ksanakanei install to leiturgiko tu(me format ennoeitai!) ara h monh lysh ine na zhthseis opws ipan +ta paidia ena 2o skliro eitai na tus peis na kaneis to format mono su meta+me ena e-sata cable+ena allo PC na kaneis backup.Entaksei i deuterh lysh ine g mazoxes ligo :mrgreen: alla t lew an dn 8es na pareis kainurio HDD.
οπως το λες μεγαλε μπορω να κανω την αναβαθμηση να παρω τον πισι και πριν το φορματ να παρω οτι θελω (επειδη δεν προλαβαινω τωρα) και μετα να κανς φορματ
Δημοσ.
Εγώ όταν άλλαξα μητρική γιατί δεν εβγάλα και ξαναέγκατεστησα τa Windows, και ήταν όλα οκ;

Αν η καινούρια και η παλιά μητρική εχουν το ίδιο chipset, ίσως τα Windows να δουλέψουν χωρίς επανεγκατάσταση.

Δημοσ.
οπως το λες μεγαλε μπορω να κανω την αναβαθμηση να παρω τον πισι και πριν το φορματ να παρω οτι θελω (επειδη δεν προλαβαινω τωρα) και μετα να κανς φορματ

Αυτό θα ήταν προτιμότερο

Δημοσ.
Αν η καινούρια και η παλιά μητρική εχουν το ίδιο chipset, ίσως τα Windows να δουλέψουν χωρίς επανεγκατάσταση.

667 ήταν το παλιό 775 έχω τώρα...τέλοσπάντων δεν πειράζει, το τελευταίο που είπες padelis71992 είναι προτιμότερο, νομίζω

Δημοσ.

πες τους να μην σου κανουνε φορματ.

Ημαρτον ρε παιδια.Θα μπουταρουνε μια χαρα τα Windows για να κανει οτι backups θελει και μετα με την υσηχια του να τον φορμαρει και να περασει και παραθυρα και οδηγους μονος του.

Σε μενα ειχε τυχει να παω ενα pc φιλυο για αλλαγη μιτρηκης(γτ βαριομουνα να την αλλαξω εγω)και τελευταια στιγμη τον προλλαβα τον δισκο και δν του κανανε φορματ.

Αμα δν τους πεις φιλε μου θα σου τον φορμαρουνε.

Δημοσ.
πες τους να μην σου κανουνε φορματ.

Ημαρτον ρε παιδια.Θα μπουταρουνε μια χαρα τα Windows για να κανει οτι backups θελει και μετα με την υσηχια του να τον φορμαρει και να περασει και παραθυρα και οδηγους μονος του.

Σε μενα ειχε τυχει να παω ενα pc φιλυο για αλλαγη μιτρηκης(γτ βαριομουνα να την αλλαξω εγω)και τελευταια στιγμη τον προλλαβα τον δισκο και δν του κανανε φορματ.

Αμα δν τους πεις φιλε μου θα σου τον φορμαρουνε.

Αυτό λέω και εγώ, δεν κάνουν format, πρώτα συνήθως ρωτάνε. Άσχετα τώρα εάν παρουσιάσουν η όχι πρόβλημα τα windows η όχι...

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια αλλα ευτηχως τα σημαζεπσα λιγο δλδ βρηκα ενα επανεγραπσιμο dvd βρηκα κατα τυχη ενα αδειο βρηκα και το backup μου το παλιο που μου κανει γτ ειχε γινει πριν 4 βδομαδεσ αρα ειμαι οκ (αλλα βεβαια θα μου ητανε ποιο ευκολο να μν διαγραφουνε τα αρχεια:P )

τηνχ παντως

Δημοσ.

Ισως να ακουγεται χαζο αλλα...

Προτου κανεις φορματ να βαλεις windows, δοκιμασε να εκκινησεις το pc με ενα live cd linux. Θα δεις κανονικα το σκληρο σου και θα μπορεσεις να κανεις backup τα αρχεια σου.

Το κακο ειναι οτι για να γινει αυτο πρεπει

1) να εχεις 2ο drive, γιατι στο 1 θα ειναι το cd του linux και δεν θα σε αφησει να το βγαλεις, ή ακομα καλυτερα...

2) να φορτωσεις τα περιεχομενα του cd στη ram και να σου μεινει το drive ελευθερο. Για να γινει αυτο θες τουλαχιστον 1GB ram και μια διανομη που να μπορει να κανει copy to ram απο μονη της (το εχει σαν επιλογη).

Βεβαια μπορεις αν εχεις εξωτερικο σκληρο να τα μεταφερεις εκει και να γλυτωσεις τον παραπανω κοπο.

-------------------------------------------

Αργησα :(

Δημοσ.
Για ποίο λόγο να ξανακάνει εγκατάσταση των Windows όμως;

Όταν βάζεις πάνω καινούργια parts όπως mobo, cpu kai vga το πιο σωστό είναι να βάλεις μια φρέσκια κόπια των win. δεν επιβάλεται όμως. Οπότε μπορεις να κρατήσεις τα παλιά μέχρι να κανεισ back up αλλά μετα να κάνεισ ενα φορμάτ για να μην έχεις τα υπολοίματα των προηγούμενων

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...