Προς το περιεχόμενο

παιδια plz HELP πρεπει να με βοη8ησετε καταστρεφομαι!!!!

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυριο παω τον pc για αναβαθμιση και ξεχασα το πιο σημαντικο :-( εχω πολα πραγματα στον σκληρο που δεν θελω να χαθουν αν κανω αναβαθμηση θα χαθουν ????

επισησ εχω πολα προγραμματα που τα χρειαζομαι.... μετα την αναβαθμηση θα δουλευουνε????με σωνετε αν απαντησετε αμεσσα

Δημοσ.

Αν δεν προλαβαίνεις να πάρης back-up, ζήτα να σου βάλουν και ενα καινούριο δίσκο, και να φορτώσουν σ' αυτόν τα Windows.Ετσι τα αρχεία σου δεν θα πειραχτούν.

Δημοσ.

δεν προλαβαινω ρε παιδια για dvd :-(:-(:-( δλδ θα χαθουνε :cry::cry::cry::cry:

α και κατι ακομα δισκο δεν θα αλλαξω ουτε θα παρω καινουργιο

μακαρι να μν χαθουνε

Δημοσ.

Αν δεν σου πειράξουν τους δίσκους, τότε πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα.βέβαια έπρεπε να έχεις κάνει ήδη αντίγραφα ασφαλείας για σιγουριά. Πάρε και βάλτα σε κανα DVD

Δημοσ.

γιατί ρε παιδιά να χαθούν, δε γίνεται να αλλάξει τους mobo/vga drivers μόνο? δεν ξέρω ρωτάω

στο κάτω κάτω δε μπορεί να τους πει απλά να μην πειράξουν τον σκληρό ή να μην το πάει καν και να την κάνει μόνος του τη soft-δουλειά?

αναγκαστικά δλδ αν και θα πληρώσει τσάμπα μισή δουλειά τελικά αλλά πιο σημαντικά είναι τα αρχεία

Δημοσ.

Αν δεν πάρεις καινούριο δίσκο, τα δεδομένα σου σίγουρα θα χαθούνε, γιατί τα Windows θα φορμάρουν τον δίσκο πρίν εγκατασταθούν.

Δημοσ.
Αν δεν πάρεις καινούριο δίσκο, τα δεδομένα σου σίγουρα θα χαθούνε, γιατί τα Windows θα φορμάρουν τον δίσκο πρίν εγκατασταθούν.

Για ποίο λόγο να ξανακάνει εγκατάσταση των Windows όμως;

Δημοσ.
Δυστυχώς, οχι.Μόνο αν βάλεις τα Windows σε καινούριο δίσκο.

Εγώ όταν άλλαξα μητρική γιατί δεν εβγάλα και ξαναέγκατεστησα τa Windows, και ήταν όλα οκ;

Δημοσ.

ine eksairetika spanio ws api8ano na mn exei kapoios problima an allaksei mhtrikh +dn ksanakanei install to leiturgiko tu(me format ennoeitai!) ara h monh lysh ine na zhthseis opws ipan +ta paidia ena 2o skliro eitai na tus peis na kaneis to format mono su meta+me ena e-sata cable+ena allo PC na kaneis backup.Entaksei i deuterh lysh ine g mazoxes ligo :mrgreen: alla t lew an dn 8es na pareis kainurio HDD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...