padelis71992 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αυριο παω τον pc για αναβαθμιση και ξεχασα το πιο σημαντικο εχω πολα πραγματα στον σκληρο που δεν θελω να χαθουν αν κανω αναβαθμηση θα χαθουν ???? επισησ εχω πολα προγραμματα που τα χρειαζομαι.... μετα την αναβαθμηση θα δουλευουνε????με σωνετε αν απαντησετε αμεσσα
N.I.C Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχήν τι θα αναβαθμίσεις; Μητρική; VGA; ΚΜΕ; Όλα;
padelis71992 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 cpu motherboard ram τροφοδοτικο vga κουτι
epitropos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν προλαβαίνεις να πάρης back-up, ζήτα να σου βάλουν και ενα καινούριο δίσκο, και να φορτώσουν σ' αυτόν τα Windows.Ετσι τα αρχεία σου δεν θα πειραχτούν.
S2Katana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Εχεις dvd recorder πανω στο πισι? Αν ναι, παρε καμια 10αρια αδεια dvd(αναλογα ποσα GBs ειναι τα δεδομενα σου) και θα εισαι οκ.
padelis71992 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 δεν προλαβαινω ρε παιδια για dvd :-( δλδ θα χαθουνε :cry::cry: α και κατι ακομα δισκο δεν θα αλλαξω ουτε θα παρω καινουργιο μακαρι να μν χαθουνε
N.I.C Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν σου πειράξουν τους δίσκους, τότε πιστεύω πως δεν θα έχεις πρόβλημα.βέβαια έπρεπε να έχεις κάνει ήδη αντίγραφα ασφαλείας για σιγουριά. Πάρε και βάλτα σε κανα DVD
oneofthem Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 γιατί ρε παιδιά να χαθούν, δε γίνεται να αλλάξει τους mobo/vga drivers μόνο? δεν ξέρω ρωτάω στο κάτω κάτω δε μπορεί να τους πει απλά να μην πειράξουν τον σκληρό ή να μην το πάει καν και να την κάνει μόνος του τη soft-δουλειά? αναγκαστικά δλδ αν και θα πληρώσει τσάμπα μισή δουλειά τελικά αλλά πιο σημαντικά είναι τα αρχεία
epitropos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν πάρεις καινούριο δίσκο, τα δεδομένα σου σίγουρα θα χαθούνε, γιατί τα Windows θα φορμάρουν τον δίσκο πρίν εγκατασταθούν.
N.I.C Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Αν δεν πάρεις καινούριο δίσκο, τα δεδομένα σου σίγουρα θα χαθούνε, γιατί τα Windows θα φορμάρουν τον δίσκο πρίν εγκατασταθούν. Για ποίο λόγο να ξανακάνει εγκατάσταση των Windows όμως;
padelis71992 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 :cry::cry::cry::cry::cry::cry: καποια αλλη επιλογη δεν εχω???
epitropos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς, οχι.Μόνο αν βάλεις τα Windows σε καινούριο δίσκο.
N.I.C Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δυστυχώς, οχι.Μόνο αν βάλεις τα Windows σε καινούριο δίσκο. Εγώ όταν άλλαξα μητρική γιατί δεν εβγάλα και ξαναέγκατεστησα τa Windows, και ήταν όλα οκ;
blashyrkh+ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ine eksairetika spanio ws api8ano na mn exei kapoios problima an allaksei mhtrikh +dn ksanakanei install to leiturgiko tu(me format ennoeitai!) ara h monh lysh ine na zhthseis opws ipan +ta paidia ena 2o skliro eitai na tus peis na kaneis to format mono su meta+me ena e-sata cable+ena allo PC na kaneis backup.Entaksei i deuterh lysh ine g mazoxes ligo alla t lew an dn 8es na pareis kainurio HDD.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.