N.I.C Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ασχετο λιγο αλλα πλαισιο στην θες/νικη μονο ενα στην Τσιμιτσκη,και ενα Εθνικης αντιστασεως δν εχει?(ετσι λεει στο αμφιβολου εμπιστοσυνης site τους) Ναι. Τουλάχιστον εγώ αυτά ξέρω. Αμα άνοιξε και κάνα underground τώρα....:lol:
Greek_Tornado Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Έχετε γεμίσει 3 άτομα 100 σελίδες γκρίνια για την καθυστέρηση, και μόνο ένας σχολίασε το ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι μου φέρανε ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ μητρική...
esertas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ρε φίλε sadman αφού έχει PLAISIO και στην Ευκαρπία ολοκαίνουργιο εδώ και 2 μήνες.
Sadman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Ρε φίλε sadman αφού έχει PLAISIO και στην Ευκαρπία ολοκαίνουργιο εδώ και 2 μήνες. ελα??? Σοβαρα???:o:o ΔΝ το ξερα φιλε μου(γτ δν κατεβαινω και καθε μερα λογο οτι θελω 1++ωρα) Μηπως εχεις το τηλ.? Kαι διευθηνση?Γτ τα ατομα ουτε καν το εχουνε στην σελιδα τους... Έχετε γεμίσει 3 άτομα 100 σελίδες γκρίνια για την καθυστέρηση, και μόνο ένας σχολίασε το ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι μου φέρανε ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ μητρική... δν ειναι για την καθυστερηση τοσο αλλα για την κοροιδια.
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 αλλα εχει χαλασει το τρενο που τα μεταφερει στην Θεσσαλονικη(σε ποιον τα πουλανε αυτα ρε?) Κοίτα κ γω 20/12 που ανέβαινα με τ icity θεσ/νικη από Αθήνα,ήταν χαλασμένο,κ γέμιζε τ βαγώνι καπνό..κ σταματήσαμε λγ μετά τν αθήνα για 30 λεπτά κ μετά ξεκινήσαμε πάλι..Οπότε μπορεί να είναι αλήθεια κ αυτό.. Μν αγχώνεσαι,ίσως να έχει προβλήματα.Εμένα από eshop,που έχουμε κ κατάστημα,για ένα mp3 έκανα 12 μέρες να τ φέρουν...σχεδόν μετά απο μέρες προσπάθειας είχα ξεχάσει ότι τ είχα παραγγείλει....
Sadman Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Κοίτα κ γω 20/12 που ανέβαινα με τ icity θεσ/νικη από Αθήνα,ήταν χαλασμένο,κ γέμιζε τ βαγώνι καπνό..κ σταματήσαμε λγ μετά τν αθήνα για 30 λεπτά κ μετά ξεκινήσαμε πάλι..Οπότε μπορεί να είναι αλήθεια κ αυτό.. Μν αγχώνεσαι,ίσως να έχει προβλήματα.Εμένα από eshop,που έχουμε κ κατάστημα,για ένα mp3 έκανα 12 μέρες να τ φέρουν...σχεδόν μετά απο μέρες προσπάθειας είχα ξεχάσει ότι τ είχα παραγγείλει.... σιγα μην ειχε προβλημα(τουλαχιστον οχι αυτο για το Πλαισιο) Δν μιλαμε για τις 20 αλλα για τις 28 που ητανε να την φερουνε(20 εγινε παραγγλεια)
N.I.C Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Κοίτα κ γω 20/12 που ανέβαινα με τ icity θεσ/νικη από Αθήνα,ήταν χαλασμένο,κ γέμιζε τ βαγώνι καπνό..κ σταματήσαμε λγ μετά τν αθήνα για 30 λεπτά κ μετά ξεκινήσαμε πάλι..Οπότε μπορεί να είναι αλήθεια κ αυτό.. Μν αγχώνεσαι,ίσως να έχει προβλήματα.Εμένα από eshop,που έχουμε κ κατάστημα,για ένα mp3 έκανα 12 μέρες να τ φέρουν...σχεδόν μετά απο μέρες προσπάθειας είχα ξεχάσει ότι τ είχα παραγγείλει.... Δεν είχε πρόβλημα φίλε, το διασταυρώσαμε αν είδες, μέσα από τον ΟΣΕ
slipknot Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Εντάξει παιδιά,δεν λέω όταν πληρώνεις έχεις απαίτηση να εξυπηρετείσαι με τον καλύτερο τρόπο και αυτό άλλωστε είναι λογικό.Όλοι όμως ξέρουν ότι σε περίοδο εορτών γίνονται τέτοια πράματα..δεν λέω ότι η κοροϊδία είναι καλό πράμα αλλά ο υπάλληλος θα το πει αυτό για να μην χάσει τον πελάτη.
aquasonic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2007 Κοίτα κ γω 20/12 που ανέβαινα με τ icity θεσ/νικη από Αθήνα,ήταν χαλασμένο,κ γέμιζε τ βαγώνι καπνό..κ σταματήσαμε λγ μετά τν αθήνα για 30 λεπτά κ μετά ξεκινήσαμε πάλι..Οπότε μπορεί να είναι αλήθεια κ αυτό.. Οι εμπορικοι συρμοι του ΟΣΕ απο πλευρας μηχανης αλλα και βαγονιων ειναι αριστοι (οι μηχανες πριν 2-3 χρονια περασαν ολικη γενικη επισκευη με νεους κινητηρες και πολλα "καλουδια") και το ιδιο οι πλατφορμες. Αλλα και να εμενε θα εμπαινε η μηχανη εφεδριας που ειναι αραγμενη σε διαφορους σταθμους και θα πηγαινε τον συρμο στον προορισμο του. Οσο για το IC αν ησουν στην Α/Α ic (Κοκκινα ασπρα βαγονια) τοτε μαλλον καμια υπερθερμανση θα φαγε. Αν παλι ησουν σε ελκομενο μαλλον κανα βραχυκυκλωμα θα ταν μικρο... σορρυ για το οφτοπικ... αλλα εχω ως hobby τον σιδηροδρομο
panpol Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ που μου ανοίξατε τα μάτια .είμαι συμπάσχον και θα στείλω τώρα στο plaisio το παρακάτω μήνυμα. Καλή χρονιά με λιγότερες ταλαιπωρίες Έκανα μια ηλεκτρονική παραγγελιά μέσω Internet σε εσάς (αριθμ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ 138***) ,όμως δύστυχος από ότι καταλαβαίνω έπεσα θύμα εμπαιγμού από την εταιρίας σας . Κρίμα , δεν εισέρχομαι σε λεπτομέρειες αλλά δυστυχώς βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος. Βλεπε: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=229975 Εκτός τον άλλον πήρα τηλέφωνο για ενημέρωση και όταν ρώτησα το όνομα του υπαλλήλου που έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα (!) Ξαναπήρα και έκανα ακύρωση της παραγγελίας μου. Θα ενημερώσω το ΙΝΚΑ σχετικά. Παναγιώτης Π********
chill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ είχα κάνει online παραγγελία πριν κανένα δίμηνο από το site τους για το g15 πληκτρολόγιο της logitech. Με ενημέρωσαν άμεσα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ότι δεν ήταν διαθέσιμο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή (ασχέτως αν το site ανέφερε παραδοτέο εντός 24/72 ωρών - δεν θυμάμαι ακριβώς το διάστημα - ) αλλά θα ήταν εντός 2-3 ημερών. Λέω κανένα πρόβλημα θα περιμένω. Μετά από μερικές μέρες το συγκεκριμένο online προϊόν άλλαξε σε "αναμένεται σύντομα" και κατόπιν εξαφανίστηκε από τον κατάλογο....Καμία ενημέρωση τίποτα.... Στις 23/12 έκανα παραγγελία αξίας 800 ευρώ περίπου (ps3+games για ps3+games για pc+software+parts για ps3). Αμέσως μου στάλθηκε email παραλαβής για την επομένη, τα πάντα εκτός του ps3, κάτι που δεν επιθυμούσα, τι να τα κάνω εξάλλου τα ps3 games χωρίς την κονσόλα.... Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με ενημέρωσαν ότι ps3 δεν είχαν και ότι θα παραλάβουν την επομένη. Μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου την Δευτέρα 24/12 για το πότε θα παραλάβω. Ωστόσο ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Λέω ok, μέρες που είναι, πολλές παραγγελίες κλπ, ας περιμένω. Σε δε email που απέστειλα την Πέμπτη απάντηση καμία. Την Παρασκευή τηλεφωνώ λοιπόν να ενημερωθώ για την παραγγελία μου. Κανένα παράπονο από το helpdesk τους. Σε 5-10 λεπτά tops κάθε φορά ξεμπερδεύω. Μου λένε 2/1 θα μου έρθει η παραγγελία....(όλα τα προϊόντα παραδοτέα εντός 24ωρών εν τω μεταξύ). Λέω δεν βαριέσαι και πάλι - ω τι βλάκας που είμαι Θεέ μου - Τετάρτη 2/1 λοιπόν. Μπαίνω σήμερα βλέπω ότι το ps3 έχει αφαιρεθεί από την λίστα αγοράς και εικάζω - από την εμπειρία μου με το πληκτρολόγιο - ότι μάλλον στην αναμονή θα μείνω. Έχω αγοράσει επανειλημμένως από το Πλαίσιο και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Αλλά η κατάσταση τον τελευταίο μήνα είναι τραγική. Εννοείται ότι αν την Τετάρτη 2/1 δεν παραλάβω θα ακυρώσω την παραγγελία μου και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά εάν ξαναπαραγγείλω από εκεί....
we_will_rise Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 λοιπον μετα εμαιλ για ακυρωση(και εγραψα και μικρα γραμματα για την γραμμ.κατα.)με πηρανε τηλ. μεσα σε 5λεπτα και με παρακαλουσανε να μην την ακυρωσω.Τελικα αυριο θα μου ερθει με courier που το πληρωνουνε αυτοι(αν και παλι αργα ειναι) Τελικα φοβερα θελουνε ολοι τους παιδια. Είδες που στα λεγα φίλε μου;;; Λίγο να τους τρείξεις τα δόντια και στρώνουν όλοι. Στο κάτω κάτω, ακουμπάμε τα ωραία μας λεφτά και απαιτούμε αυτό που πληρώνουμε!
Scofield Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε κι εγω επαθα τα ιδια τς προαλλες. Κυριακή παρειγειλα ενα τροφοδ και ειχε πάει Παρασκευή κ ακόμα δεν το ειχα παρει. Τηλεφωνησα στο Πλαισιο περιμενα κατι ωρες και μ ειπαν τς πιο απιστευτες δικαιολογίες οτι ηρθε κ εφερε λαθοσ, ηρθε κ δεν ημουνκτλ κτλΕτσι κι εγώ τους λέω αντε παρατήστε με παιρνω πίσω την παραγγελία κ πήγα στο multirama κ πήρα καλύτερο σε μικρότερη τιμή
Scofield Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Έχω αγοράσει επανειλημμένως από το Πλαίσιο και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Αλλά η κατάσταση τον τελευταίο μήνα είναι τραγική. εγώ νομίζω οτι κ λογω των γιορτών ειναι παραφορτωμένοι κ δεν εχουν κ το ανάλογο προσωπικό. Για μένα η καλύτερη επιλογη ειναι e-shop
chill Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2007 Καλά το eshop είναι blacklisted ανεξαρτήτως εποχής. Δεν υπάρχει καν σαν option για τις αγορές μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.